Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени

Този парламент е стигнал своя праг, смята той
20 юни 2024 09:23, Александър Попов
115
Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени
Снимка: БГНЕС

"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата. Капацитетът е толкова. Всеки човек има своя праг и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя праг, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласуват – там са учени от БАН, професори, доктори, инженери, журналисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи само робски – както не гласува, утре ДПС ще бъде първа сила. Една-две птички в този парламент пролет не правят. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго", заяви бившият депутат и председател на парламента Вежди Рашидов пред bTV.

Все пак той смята, че правителство ще има, като той прогнозира интересна развръзка.

"Взаимно ще играят спектакъла. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът как ще играе. С подкрепата на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, защото Слави е проект на Доган. Аз толкова много неща знам, че не ми се говори. Не аз съм бил близък до Доган, Слави е ходил до Доган, нормално – учил се е на политика. Инженерството може да го прави абсолютно всеки. Знам много партии в кои кръчми се създадоха. Защото ако ГЕРБ направи с ДПС, много отговори трябва да даде на електората си. С ИТН стигат, но трябва някакъв спектакъл, дайте да го видим", каза Вежди Рашидов.

Той коментира и избора на председател на Народното събрание.

"Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм много близък с нея, но изхвърлянето един път и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, втори път е трудно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и пак цяло парче сега не става. Това е в рамките на шегата. Жал ми е за момичето, защото тя трябва да има перспектива и да върви напред“, посочи той.

По думите му законът трябва да се промени, така че лидерите на партии да не могат да предлагат председател на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
И какво като знаеш ? Много знаят . Не се излагай.
96
1
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
Българската социално-политическа система е напълно разрушена. Петата българска държава е изчерпана. Нужно преосноваване, но геополитиката ни е сграбчила в мъртва хватка...Умиране има - отърване няма! Спасението е по единично!
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веждичка, спри алкохола!
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 79: Напълно си прав,но трябва И ОЩЕ НЕЩО!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА!!!Иначе и 20 души да гласуват,мовениците пак ще се настанят във властта!Много добре са си направили ПроституцийкаНареченаКонституция - там никъде не е писано,какъв да бъде минималнич процент гласували и каквво да се прави,в случай на недостигането му!!!Така и с 5 процента гласували,колкото са техните семейства и родове,ще яхнат,"съвсем законно" Стадото!Затова,премахване на партийната система !!!
93
1
 
6
 
! Отговори
Обобщено преди 1 месец
Големи проектанти се всичките но едниственото което постиганахте е ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Веждичката само кръчли и чашки му се привиждат.
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не очаквайте нищо хубаво в страна в която политиката се води в кръчмата!
91
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Не си само ти да знаеш, всичко е пресметнато.
90
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кво прайш тогава в този парламент, бе, стар алкохолик, ходи да лепиш скулптори на бай Тошо, че той тъ напрай човек!
89
3
 
11
 
! Отговори
До 88 анонимен преди 1 месец
А ти гласува ли за някоя от всичките шайки в това НС за да те ограбват, разреши ли им с гласът си имунитета който имат за да си гарантират, че никой няма да ги осъди за кражбите ? Защо завиждащ и злобееш срещу своя избор ? Гласувате за измамници, а след това им завиждате за успешните им кражби ! Целият ви мизерен живот е следствие на това, че имате липса на разум ! Защо изтрихте тази ИСТИНА бе, каква обидна дума намерихте освен ИСТИНА ?
88
2
 
9
 
! Отговори
До 90 косача преди 1 месец
Косачо време е да разбереш, че тези случайници в управлението за избрани чрез гласуването на ОПРОСТАЧЕНИЯ СУВЕРЕН, те нямат вина, че са избрани след като народът им е дал карт - бланшът за престъна дейност ! Айде осъзнавайте се и не прехвърляйте собствената си вина върху друг ! Ако си с разум ще разбереш каквоюти казвам ?
87
3
 
21
 
! Отговори
Косача преди 1 месец
Страшно е да те управляват случайни хора в политиката! Най-големият случайник е Борисов, добрал се до висшата власт с парите на Сретен Йоцич. Който, вероятно, ще си ги потърси скоро.
86
3
 
31
 
! Отговори
Българи! преди 1 месец
Няма такъв народ! никъде по света, Няма такъв народ, които гласува за негодници, долни чалгари, измамници, лъжци и слузести червеи, които не знаят друго, освен да пълзят в краката на създателите си от сараите и СИК!
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ти натрупа ли пари и купи ли си имоти на хубави места, където обикновени българи не могат да си позволят да купят, благодарение точно на този парламент, че го оплюваш?
84
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Величие " проект" на " ДПС" Ама ДРУГ ПЪТ!-:))) Айде да си такова те си знаят ДПСето!-:))
83
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сегааааа, Рашидов не ти отива да критикуваш парламента, след като цял живот си парразитирал на гърба му и държавата, че и склупторите ти, щяха да стоят прашасали в някой склад, ако не беше на държавна хранилка и с държавна подкрепа, неблагодарник!
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ти Чий " проект" си ти Турнето? Беше при Комунисти ,при Социалисти,сега пък " Демократи" се пишеш?-:)Милтск беше по Времето на Групировките на СИК и ВИС -2. !
81
2
 
24
 
! Отговори
ISTORIQ преди 1 месец
Само да напомня - Рашид е единствения човек който е Бил с Юмруци Полицаи и не е Арестуван , и единствения човек излязъл на Печалба от Фалита на КТБ , единствения Автор на Скулптори които са изкупувани от Държавата преди да са направени.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грешиш, не Слави е проект на Доган, а Доган плати на ИТН, за да оцелее!
79
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Величие също е проект на ДПС
78
2
 
17
 
! Отговори
Слави преди 1 месец
Доказано - чалгите гласуваха и за Рая , и за Силви