Здравата усмивка е по-важна от блестящата!

Хубаво е да имате бели зъби, но най-важното е те да са в отлично здраве
Спонсорирано съдържание | Обновена: 22 ное 2012 15:01 | 22 ное 2012 15:01,
Здравата усмивка е по-важна от блестящата!
Снимка: Aroma

Кое е по-лошо от това, зъбите ви да са жълти и криви? По-лошото е, когато са болни и венците ви кървят. Неприятното усещане при дъвчене и отхапване, кървенето, щипенето, постоянното чоплене на джобовете, които са се образували около вашите кътници, е доста неприятно. И болезнено!

Повечето хора са загрижени основно за това дали зъбите им са бели и равни. За целта те се подлагат на какви ли не процедури и прибягват постоянно до различните форми на избелване (кои при зъболекар, кои в домашни условия), които неминуемо изострят чувствителността им.

По последна статистика, всеки пети човек страда от чувствителни зъби. Най-засегнати за развиване на проблема са хората на възраст между 25-30 г. Повишената чувствителност е свързана с изтъняване на емайла и оголване на дентина. Тя се получава и при неправилното четкане на зъбите, което при някои хора се изразява в силно натискане на четката върху самите зъби и венеца.

Статистическите данни стават още по-плашещи, когато се разгледа друг проблем, свързан с устната кухина и зъбите – пародонтитът.

Оказва се голяма част от хората у нас страдат от кървящи венци. А близо 30% имат пародонтоза, която дори и не са диагностицирали, защото тя се развива с години.

Когато чувствителните зъби и ранната фаза на пародонтоза (пародонтит) се съчетаят в едно, болката е повече от ужасна.

Как да се справим с проблема, за да се храним спокойно на празниците?

Не си причинявайте излишен дискомфорт, а вземете мерки на време. Опитайте новата паста за зъби Astera Paradont Sensitive. Тя блокира повишената чувствителност незабавно и осезаемо. Продуктът спира кървенето, стяга венците, премахва бактериите и бързо се справя с най-горния болен слой епителни клетки от лигавицата.

В съставките ѝ влизат калиев хлорид, алуминиев лактат, бромохлорен, алатоин, цинков цитрат и флуор – до една полезни за вашия емайл и венци.

Алтернативното решение отново е на Aroma. Компанията предлага още един продукт на вашето внимание, който се справя с кървящите венци и джобовете, образувани от възпаленията.

Антипарадонтозната паста за зъби Astera Parodont Herbal има билкови екстракти и като своята посестрима стяга венците само след няколко измивания. Заради билковите си съставки, тя бързо облекчава възпаленията и се бори с вредните бактерии. Съставът ѝ е подсилен с екстракт от смрадлика и лайка.

Доверете се на Aroma и се радвайте на здрава и блестяща усмивка.


Още от
Спонсорирано съдържание