Един перфектен телевизор за филми и спорт от Samsung

"Умният" телевизор сам се адаптира към светлината
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 мар 2013 08:16 | 1 мар 2013 08:16,
Един перфектен телевизор за филми и спорт от Samsung
Снимка: Samsung

През последните години Samsung въведе множество иновации, които превърнаха телевизорите в истински интерактивни устройства за забавление.

Сега насладата от качественото кино и спортните предавания в домашни условия вече може да е пълна с плазмените телевизори от Серия F4500 на Samsung: ярки и отчетливи образи, максимално реално пресъздаване на образа, усещане за гледане на филм в кино салон.

Плазмените телевизори на Samsung от Серия F4500 се съсредоточават  върху перфектното качество на картината като автоматично адаптират яркостта на екрана и черния цвят в зависимост от осветеноста в стаята ви.

Супер контрастен панел

Плазмените телевизори от Серия F4500 на Samsung използват последно поколение клетъчна технология, която подобрява качеството на картината с до 250% при всякакви условия на светлина. Плазмените телевизори могат да пресъздават изключително тъмни обекти, които са четири пъти по-детайлни в сравнение с конвенционалните плазмени екрани. Черният цвят ще се появи по-богат и дълбок. Бързо движещите се обекти ще се появяват прецизно и гладко, когато се увеличават на телевизионния екран.

Безупречно пресъздаване на движение

Функцията Cinema Smooth възпроизвежда източника за гледане на филм с максимално намалено отчитане на движението. Това позволява на зрителя да добие усещането за гледане на филм в кино салон.

Плазмените телевизори от Серия F4500 на Samsung са идеални за гледане на спорт, благодарение на яснотата при бързо променящи се сцени.

Вече можете да се насладите на гледането на спорт без затъмнения и напрежение в очите. Образите са ярки и отчетливи, така че да се доближават максимално до реалността.

Подобно на човешкото око, функцията Black Optimizer автоматично приспособява яркостта на екрана и черния екран, като съобразява околната светлина. Прецизният сензор за яркост предоставя истинския образ на всяко изображение, независимо от условията.

Галерия с повече снимки можете да разгледате тук.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации