Уникален подход към онкоболните

Анадолу Медицински Център прилага индивидуален мултидисциплинарен подход
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 май 2014 10:14 | 12 май 2014 09:12, Екип на Dnes.bg
Уникален подход към онкоболните
Снимка: архив

Успешното лечение на онкологични заболявания в Анадолу Медицински Център се дължи на прилагания индивидуален мултидисциплинарен подход. “Ние не сме привърженици на тяснопрофилната диагностика и лечение, тъй като всички системи на организма се влияят една от друга по много и различни начини. По тази причина предлагането на комплексни и интегрирани грижи за пациента е основен принцип за нас.

За всеки вид рак има уникален подход. Лечението зависи от локализацията на тумора, вида и стадия на заболяването, от общото здравословно състояние на пациента. Решаваме какъв ще е специфичния план за лечение на седмичните ни тумор-борд срещи, на които присъства мултидисциплинарен екип от патолог, рентгенолог, специалист по нуклеарна медицина, медицински онколог, радиоонколог и хирург. Когато имаме и най-малко съмнение, се консултираме помежду си, търсим второ и трето мнение, с цел да намерим максимално най-доброто решение за пациента“, споделя д-р Неджет Юскент, медицински онколог и хематолог.

Сред медицинските кадри на Анадолу Медицински Център са водещи университетски преподаватели и практикуващи лекари, получили образованието си в престижни университети в САЩ и Турция, членуващи в международни медицински организации, създали значими изследователски разработки, носители на престижни международни награди. Благодарение на дългогодишното стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine от САЩ, чрез обучения и изследователска работа, кадрите непрекъснато подобряват знанията и уменията си, усвояват авангардни и иновативни подходи, прилагат ефективни модерни клинични програми.

Лекарите от Анадолу Медицински Център са твърдо убедени, че прецизната дигностика, комбинирана с най-новите открития в медицинската технология, са най-доброто за пациентите. Центърът предоставя безплатно второ мнение на поставена вече диагноза, прилага строго индивидуален план на лечение и полага грижи в следболничния и възстановителния период. Центърът разполага с последния бум в радиационната онкология технологията TrueBeam, а с CyberKnife системата от 2005 г. насам са излекувани стотици пациенти от над 20 държави.

Това са само основните фактори, които гарантират добрите резултати в Анадолу Медицински Център. За повече информация - www.anadоlubg.com.
 


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации