Новото име на технологичните иновации

Sony представя своя нов флагман - Xperia Z2
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 юни 2014 17:02 | 30 юни 2014 17:02, Екип на Dnes.bg
Новото име на технологичните иновации
Снимка: Sony

Верни на стила си, тази пролет Sony за пореден път предефинираха стандартите в света на мобилните технологии, представяйки своя нов флагман - Xperia Z2. Смартфонът съчетава в себе си първокласен дизайн и технологии от последно поколение, които несъмнено могат да спечелят овациите и на най-запалените технологични фенове.

Защото визията винаги е от значение…

Изящество, лукс и стил – това са трите думи, с които можем да опишем новия Xperia Z2. Първокласната му изработка се материализира във впечатляващия OmniBalance дизайн, въведен за първи път при Xperia Z. Елегантно заоблената форма и висококачествените материали – алуминий и калено стъкло, създават усещането за завършеност и съвършенство при всеки допир. Чувство, което можете да изпитате само при работа с устройство от последно поколение.

Зашеметяващи цветове

Когато говорим за външен вид, няма как да не обърнем внимание и на огромния 5.2-инчов Full HD Triluminos дисплей с Live Colour LED, снабден с най-новите BRAVIA технологии на Sony, осигуряващи богата палитра от наситени, ярки и максимално близки до естествените цветове. Интелигентната технология за супер резолюция X-Reality for mobile предоставя висока рязкост и контраст на изображенията и възможно най-ниски нива на шум. IPS технологията пък гарантира страхотна видимост под всеки възможен ъгъл – за да не пропуснете нито пиксел от превъзходната снимка, която сте направили с най-добрата фото- и видеокамера във водоустойчив смартфон досега.

Готови за снимка?

Не е необходимо да сте професионалисти, за да направите впечатляващи кадри с новия Xperia Z2. Снабден с технологиите от последно поколение, внедрени във фотоапаратите на Sony, смартфонът предлага ненадмината комбинация от най-добрата фото и най-усъвършенстваната видеокамера в мобилно устройство досега. 20.7-мегапикселовата камера е съчетана с 1/2.3-тип Exmor RS for mobile CMOS сензор за изображения, носителя на награди G обектив на Sony и интелигентния процесор за обработка на изображения BIONZ for mobile, за да предостави превъзходно качество на снимките и видеоклиповете. Благодарение на богатата палитра от приложения при снимане, Xperia Z2 може да превърне всяка снимка и всеки видеоклип в истински шедьовър на фотографското изкуство.

Под вода или пък не – това няма значение

Впечатляващият смартфон разполага със специален бутон за камерата, който позволява да уловите летните емоции, където и да сте – във и извън водата. Устройството е защитено от проникването на прах и вода съгласно IP55 и IP58 стандартите или накратко – издържа под вода до 1,5 метра за половин час. Това го превръща в перфектния партньор за всяка ситуация, който няма да ви предаде дори при най-неблагоприятните условия.

Винаги на разположение

За да гарантира, че ще бъде на ваше разположение винаги, когато се нуждаете от него, Xperia Z2 разполага с  изключителна, водеща за класа си производителност на батерията, която е с капацитет от 3200 mAh. Освен това характерният за устройствата на Sony режим STAMINA осигурява пестене на енергия, когато дисплеят не се използва. Така Xperia Z2 може да остане включен в продължение на близо месец (690 часа) или пък да възпроизвежда любимата ви музика до 5 дни само с едно зареждане.

Всепоглъщащ звук

И като стана въпрос за музика, Xperia Z2 е първият смартфон в света, който разполага с вградена цифрова технология за елиминиране на шума. В комбинация с компактните слушалки MDR NC31EM, устройството намалява с до 98% шумните звуци от заобикалящата среда и предоставя несравнимо аудио качество, за да получите най-доброто музикално изживяване навсякъде и по всяко време.


Още по темата: Sonyиновациисмартфон
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации