Magniflex – Безкрайно твой!

Magniflex обяви безсрочна гаранция за матраци
Спонсорирано съдържание | 11 окт 2014 08:05, Екип на Dnes.bg

 Снимка: Магнифлекс


На 9-и октомври в Sofia Live Club се проведе ексклузивно събитие, на което италианският лидер в производството на продукти за комфорта и съня Magniflex обяви уникалната за Европа концепция „Безкрайно твой“. Италианският бранд представи безпрецедентната до момента безсрочна гаранция за всички матраци от колекция Premio.

Над 200 гости, представители на различни сфери на бизнеса, присъстваха на презентацията на тема “Новите възможности пред марките в дигиталния свят“ на италианския маркетинг гуру Karim Melaouah, главен бранд стратег на най-голямата рекламна агенция в Италия. Работата му с водещи брандове от най-различни области – бързооборотни стоки /Pernod Ricard, Ferrero, Lavazza, Martini/, фармацевтична и автомобилна промишленост /Chrysler, Fiat/ и др., определено позиционира Karim Melaouah сред топ маркетинг експертите на Стария континент.

Италианският тренд на вечерта се допълни от Marco Magni (член на фамилия Magni и CEO на американския клон на компанията), който връчи на основателите на ексклузивния дистрибутор на Magniflex за Балканския регион – Матракс, по случай 10-годишнината на фирмата - Виктор Давчев, Владимир Давчев и Марио Талви, специален приз за постиженията и неуморната работа, допринасящи за успеха на бранда Magniflex в България. Г-н Magni представи и новата колекция матраци на компанията, и подчинена на уникалната концепция „Безкрайно твой“.

Дългогодишният ангажимент на Magniflex с изследвания и иновации и стремежа за постоянно подобряване на материалите, дизайна и технологиите позволяват на италианския гигант да предложи безпрецедентната досега безсрочна гаранция за всички модели матраци от колекция Premio и 25 години за колекция Classico. Компанията винаги се е стремяла да използва най-напредналите производствени системи, най-надеждните и безопасни материали и да прилага най-взискателните стандарти за контрол на качеството, така че да може да гарантира за продуктите си здравина, устойчивост и комфорт, на който може да се разчита за десетилетия напред.

След приключването на официалната част, организаторите зарадваха публиката с томбола с награди, а по-късно на сцената на клуба излязоха.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации