Най–новото в присаждането на коса

Повече коса означава по-добро самочувствие, а това и по-добра реализация
Спонсорирано съдържание | Обновена: 11 юни 2015 10:32 | 10 юни 2015 10:42, Екип на Dnes.bg
Най–новото в присаждането на коса
Снимка: DHI

Косопадът в съвременната ни действителност е нещо което се наблюдава все повече при мъжете и жените и на все по-ранна възраст. Практиката показва, че повечето хора изчакват да загубят голямо количество коса, да минат години и да имат видимо разреждане, за да потърсят съвет от специалист. Крачката е трудна за извървяване.

Искаме да изглеждаме по-добре, да ни харесват повече, а отговора е пред нас самите - не се изисква нищо повече от това да съберем смелост и да преодолеем страховете си.

В София вече от пет години има клиника - DHI България, част от международната верига DHI Global Medical Group (една от най-големите вериги от клиники за присаждане на коса в света), в която работи един от най-добрите специалисти в областта. Д-р Елза Банковска има над 14 години стаж в присаждането на коса, работи по най-усъвършенствания и доказал се във времето метод – директна имплантация на коса.

Екипът си поставя за цел да помогне и обърне внимание на засегнатите от наследствения тип косопад мъже и жени, потърсили съвет, да предложи индивидуално решение, да покаже резултати и да обясни подробно за начините и методите на присаждане на коса.

На DHI се довериха вече много известни личности от областта на спорта, киното, телевизията. При това организацията на работа в DHI гарантира пълна конфиденциалност и 100% естествен резултат, с който да се гордеете.

Единствено от вас зависи да направите първата крачка и да посетите клиниката, за да видите колко близко сте до това да реализирате мечтите си.

Вижте видеото как протече процедурата по присаждане на коса в DHI България на европейски дрифт шампион Тодор Дунев.


В DHI България получавате европейско качество и не е нужно да пътувате до близки държави, за да получите съмнителен резултат на съмнителна цена.

Повече коса означава по-добро самочувствие, а това води и до по-добра реализация и успех.

Консултациите в DHI България са безплатни, така че всеки да може да получи информацията от която се интересува от специалист.

Казват че човек е голям колкото са големи и мечтите му. Не изчаквайте, а направете първата крачка и си запишете час за безплатна консултация

Представихте ли си вече какво е отново да имаш коса?

Повече информация вижте тук!


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации