С гамата Mercury adidas вдъхновява играчите да бъдат първи

Меси, Погба и Бейл вече обуха обувките от иновативната линия
Спонсорирано съдържание | Обновена: 17 юни 2016 15:37 | 17 юни 2016 15:18, Мария Захариева
С гамата Mercury adidas вдъхновява играчите да бъдат първи
Снимка: adidas

Новите обувки X, ACE и Messi silos се приземяват на игрището, за да определят победителите на UEFA Champions League (Шампионска лига на УЕФА), UEFA Euro 2016 (Европейско първенство 2016 на УЕФА) и Copa America (Купа Америка)

-  Звездите Лео Меси, Пол Погба и Гарет Бейл ще носят най-новите обувки на adidas
-  Гамата Mercury е създадена с дизайн вдъхновен от течен метал
-  Аеродинамична PURECUT SOCK SYSTEM е използвана в новите обувки X16+ PURECHAOS и MESSI 16+ PUREAGILITY

adidas Football представя иновативна линия обувки, вдъхновена от трофеите, които играчите по целия свят се стремят да спечелят, за да запишат имената си в историята на футбола.

Трите уникални сребристо-сиви обувки олицетворяват мотивацията, която футболистите имат - да победят техните съперници, да финишират първи, за да могат да претендират за най-големите спортни награди. Трите обувки - X16+ PURECHAOS, Messi 16+ PUREAGILITY и ACE 16+ PURECONTROL – ще бъдат носени за първи път от култови футболисти като  Лео Меси, Пол Погба и Гарет Бейл по време на UEFA Champions League (Шампионска лига на УЕФА), UEFA Euro 2016 (Европейско първенство 2016 на УЕФА) и Copa America (Купа Америка).

X16+ PURECHAOS предлага изключителната PURECUT SOCK SYSTEM, която покрива връзките на обувката, като осигурява не само максимален комфорт, но също и по-голям аеродинамичен ефект. Това ги прави перфектните обувки за играчи като Гарет Бейл, който ще носи това лято X16+ PURECHAOS по време на UEFA Euro 2016 (Европейско първенство 2016 на УЕФА). 

След премиерата си по-рано тази година, моделът ACE16+ PURECONTROL също е модифициран за гамата  Mercury. Първата високо технологична бутонка без връзки, вече остави своя отпечатък върху игрището, но също като играчите, които се целят в по-големи турнири, това лято ACE16+ PURECONTROL получи поразяващо красиво ново сребристо-сиво покритие. Един от най-обсъжданите играчи в света Пол Погба ще носи ACE16+ PURECONTROL  докато се стреми към международна слава на роден терен.

Последната обувка от колекцията Mercury е MESSI 16+ PUREAGILITY, създадена за най-великият футболист на всички времена. Технологиите PURECUT SOCK SYSTEM и PUREAGILITY HEEL LINING осигуряват перфектно напасване, за да могат играчите да създават повече вдъхновяващи моменти на терена. Самият Лео Меси ще представи премиерно MESSI 16+ PUREAGILITY, докато води отбора на Аржентина по време на  Copa America (Купа Америка).

Paul Pogba (Пол Погба), който ще превземе терена в първият си голям турнир, след като подписа договор с adidas и играейки на роден терен, каза:

„Всяка вечер сънувам победата. Мечтая да съм най-добрият и мечтая за момента, в който вдигам купата. За мен, е важно винаги да съм първи, никога втори. Сребърния хром е цветът на победителите. Да имам обувки, които отразяват психиката на победител ме вдъхновява още повече за всеки момент, в който това лято се решава съдбата ми и тази и на съотборниците ми.“

Трите обувки от гамата Mercury ще бъдат носени на футболното игрище за първи път на финала на 2016 UEFA Champions League (2016 Шампионска лига на УЕФА). Най-добрите световни играчи също ще носят обувките по време на турнирите за UEFA EURO 2016 (Европейско първенство 2016 на УЕФА)  и Copa America (Купа Америка).

Обувки от серията Mercury Pack може да откриете в магазин SPORT DEPOT Младост и в SPORT DEPOT Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg. Обувките ще се предлагат лимитиран период от време – само до края на Евро 2016.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации