Качествен шопинг по време на почивката предлага Роял Бийч Мол

Слънчев бряг – единственият курорт в България с качествен шопинг център
Спонсорирано съдържание | Обновена: 18 юли 2016 10:11 | 18 юли 2016 09:57, Екип на Dnes.bg
Качествен шопинг по време на почивката предлага Роял Бийч Мол

Единственият мол в България, разположен в курортен комплекс се намира в Слънчев Бряг. И това лято Роял Бийч Мол очаква туристите в най- посещаваният български курорт. Водещи брандове очакват посетителите в търговския център. Това са Moncler, Original Marines, Junona Fashion, Armani Outlet,  Za-Za Underwear, Adelly Men’s Fashion. За част от тях това е първи техен магазин извън София. Любимият открит мол на туристите по южното е част от луксозният петзвезден хотел Royal Beach Barceló, който е разположен в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг и е атракция за туристите със средиземноморската си архитектура и над 90 магазина, разположени на две нива. Търговският център е гореща точка за всички любители на модата и новите тенденции през летните месеци. От години клиентите са привлечени от възможността да разчитат на качествен шопинг дори по време на своята почивка. Част от брандовете с търговски обекти в Роял Бийч Мол са  Bogner, U.S. Polo, O’Neill, Altinbas, Petek, Subra, Avenue Multi Brand Store, Exess, Juliany, Sara Pen, New Silhouette, Refan, Paula Venti, KFC и много други.

Качествен шопинг по време на почивката предлага Роял Бийч Мол

Любителите на шопинга могат да разчитат и на допълнителни услуги – тематични ресторанти, пиано бар, кафе-сладкарници, аптека и детски център. Това превръща търговският център в предпочитано място за срещи и забавления. От изключително удобство за посетителите е и работното време от 10 до 22.30 часа. Роял Бийч Мол е част от луксозния петзвезден хотел Royal Beach Barceló. Разположен е в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг, само на 50 метра от морския бряг и в близост до най-старата и атрактивна търговска улица.

Услугите в Роял Бийч мол покриват всички аспекти на доброто прекарване. Като се започне от развлечение, мине се през пазаруване и се стигне до отличните ресторанти, кафенета и кътове за хранене. Ежегодно Роял Бийч Мол е притегателен център за над 1 500 000 гости в курортен комплекс Слънчев Бряг. В предстоящия летен сезон се очаква техният брой да се увеличи, поради ръст на чуждестранни туристи главно от Русия, Германия, Великобритания и Полша. Търговският комплекс е предпочитано място за разходка в жегите, най-вече от  майки с колички и с малки деца. Удобните пейки и богата растителност по алеите на комплекса го превръщат в  истински оазис в горещото лято.

Молът е собственост и се управлява от Галакси Инвестмънт Груп. Търговският микс в комплекса е прецизиран така, че да отговаря на нуждите на купувачите. Всеки сезон мениджмънта на търговския комплекс привлича нови водещи марки.

Качествен шопинг по време на почивката предлага Роял Бийч Мол


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации