Всички дейности и полети на Турски Авиолинии остават без промяна

Турският национален превозвач ще продължи да прави света по-близък
Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 юли 2016 12:14 | 28 юли 2016 12:11, Екип на Dnes.bg
Всички дейности и полети на Турски Авиолинии остават без промяна
Снимка: Турските Авиолинии

Всички дейности и полети на Турските Авиолинии си остават незасегнати от ситуацията и ще продължат да оперират без промяна. Турският национален превозвач извършва полети до най-много държави, в сравнение с всяка друга авиокомпания - общо 290 дестинации, в 116 страни по света.

Турските Авиолинии както до сега, така и за напред, ще продължат да правят света по-близък до своите пътници с изключително високото качество на своите полети.

За Турски Авиолинии:

Компанията е създадена през 1933 г. с флот от 5 самолета, член на „Стар Алианс”, днес турските авиолинии са 4-звездни авиолинии, разполагащи с флот от 331 самолета (пътнически и товарни), с полети до 290 дестинации по целия свят – 241 международни и 49 вътрешни линии.

Според проучването на Скайтракс за 2016 година Турски Авиолинии са избрани за "Най-добра авиокомпания в Европа" за шести и "Най-добра авиокомпания в Южна Европа" за осми пореден път. 

След като през 2010 г. компанията спечели световната награда за „Най-добро обслужване за полети от икономическа класа”, през 2013 г. и също през 2014 г. Турски Авиолинии са наградени също с отличия за „Най-добро обслужване в полети от бизнес класа”, „Най-добър салон за хранене в бизнес класа” и  „Най-добър самолетен салон за полети от бизнес класа”.

През изминалата година компанията отново получи световната награда за „Най-добър салон за хранене в бизнес класа”, а през тази година е наградена и с приза за „Най-добро обслужване в самолет за полети от бизнес класа”.

Повече информация на Турски Авиолинии може да бъде намерена на официалния сайт: www.turkishairlines.com.
 


Още по темата: Турски авиолинии
Още от
Спонсорирано съдържание