Новото място за трейдъри и предприемачи в София

Финансовите пазари изискват все повече практически обучения
Спонсорирано съдържание | 2 ное 2016 09:00,
Новото място за трейдъри и предприемачи в София
Снимка: Profit Point

Актуалните тенденции и въможности, които предлагат финансовите пазари в днешно време все повече показват отчаяната нужда от алтернативно и практическо насочено образование.

Вдъхновена от тази нужда, Профит Поинт в лицето на своя главен мениджър Метин Исметов и неговия екип решава да отвори нова зона за трейдъри и предприемачи в София. Идеята е част от мисията на компанията да обогати финансовата култура на българите и да помагнат на повече хора да развият успешен бизнес в страната ни.

Тази мисия обедини едни от най-добрите специалисти по бизнес планиране за трейдъри, правилен риск и "money" мениджмънт да споделят опита и знанията си в редица безплатни уебинари, статии, интензивни обучения.

Всички менторски екипи имат дългогодишен опит като трейдъри и използват индивидуален подход към хората, които обучават, така че да ги мотивират и предоставят всичко необходимо, за да постигнат добри резултати. Всичките обучения на Profit Point са практически насочени, съобразени с активния начин на живот и предоставят индивидуално отношение към студентите.

По повод новата инициатива Метин Исметов сподели следното:

"Безкрайно съм развълнуван от срещите на предприемачи и трейдъри в нашия нов офис. В началато, когато започвах да развивам свой собствен бизнес, за мен беше мечта да се срещам с други предприемачи от моята и други сфери, за да видя, че и други се сблъскват с моите трудности и да черпя сили от това. Тогава нямаше къде да го правя, но съвсем скоро това място ще е факт. Ежемесечно ще организираме предприемачески срещи, на които ще каним и много интересни гости".

Новото място за трейдъри и предприемачи в София
Снимка: Екипът на Profit Point помага на хората да развиват бизнеса си

В новооткрития офис на компанията на бул. "Витоша" 146 ще се организират въпросните ежемесечни консулатции и събития, на които хората ще могат да задават своите въпроси и да обменят опит, вдъхновение и мотивация с други начинаещи и напреднали трейдъри, както и предприемачи в различни сфери.

Освен това, Профит Поинт разширява дейноста си в сферата на онлайн обученеята, като преди няколко дни пусна на пазара своя курс НОРУ за предприемачи. Ако се интересувате от възможностите, които предлага интернет за развитието на онлайн бизнеса, може да се се абонирате за бюлетина на Profit Point от тук. Като бонус ще получите и електронната книга – "Събуди предприемаческия си дух".


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации