Нещата, които си струва да купите с кредитната си карта

Пощенска банка предлага 10% отстъпка при пазаруване с кредитна карта във верига магазини Techmart
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 мар 2017 12:36 | 9 мар 2017 12:36, Екип на Dnes.bg
Нещата, които си струва да купите с кредитната си карта
Снимка: PR

Краят на зимния сезон наближава, а с него и множеството промоционални оферти и намаления по магазините. Точно сега имате идеи как да превърнете дома си в още по-приятно и модерно място. Мечтаете за нов телевизор в дневната, последен модел машина за ароматно еспресо или за комфорта, който ще Ви осигури съдомиялната в кухнята, а защо не и за система за домашно кино, с която със сигурност ще зарадвате Вашето (не)пораснало дете? В същото време обичате да пътувате до близки и далечни дестинации, но продължавате да губите ценно време, защото все още нямате така желания GPS навигатор. Всеки от нас иска да отдели повече време за приятни изживявания както за себе си, така и за своите близки. Пазаруването с кредитна карта днес е не само модерно, но и бързо и удобно, а в някои случаи, плащайки покупките си, вие реално печелите.

До 15 юли можете да се възползвате от 10% отстъпка от цената на всяка покупка, направена с кредитна карта от Пощенска банка в Techmart − верига магазини за черна и бяла техника, телевизори, лаптопи и домакински електроуреди. Промоционалната оферта е валидна за всички артикули в магазина, включително и за такива, чиито цени са вече намалени във връзка с други кампании и промоции. Всеки клиент, притежател на кредитна карта от Пощенска банка, има възможност да планира обновяване на техниката в дома си, използвайки картата си на ПОС терминал на финансовата институция в магазина. Отстъпката от 10% се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение, заедно с направената покупка. И най-важното − можете да направите неограничен брой покупки в посочения срок, а като спестявате сумата от отстъпката, бихте могли да си подарите възможността да отидете на отдавна плануваната екскурзия или да направите друга мечтана покупка.

Кредитните карти на Пощенска банка са незаменим помощник в натовареното ежедневие. С тях вече можете бързо и лесно да пазарувате с усмивка, като спестявате средства за финансиране на други Ваши цели.


Още по темата: Пощенска банкаTechmart
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации