Bang&Olufsen предлага тестове на тонколони от луксозната серия Multiroom Collection

Всички желаещи могат да изпробват до два говорителя от колекцията
Спонсорирано съдържание | 30 мар 2017 10:18, Екип на Dnes.bg

Снимка: Bang&Olufsen

От 1 април до 31 май всеки почитател може да изпробва в дома си до два говорителя от колекцията

Bang&Olufsen за пореден път ще зарадва почитателите си като им даде възможност сами да се убедят в неповторимите продукти на датската марка. От 1 април до 31 май всеки може да изпробва в рамките на 14 дни в дома си до два говорителя от луксозната серия Multiroom Collection

Всеки, който иска да се възползва от предложението, трябва да плати депозит от 50% от стойността на продукта в шоурума на Bang&Olufsen и да се запише в програмата. Когато тестовият период приключи, той може да реши дали да закупи говорителя, или да го върне в същия търговски вид, в който го е получил.

В серията Multiroom Collection са включени шест тонколони, всяка от които се конкурира по иновативативност с останалите - BeoSound 1,  BeoSound 2, BeoSound 35, Beoplay M5, Beoplay A6 and Beoplay A9. Всички те могат да бъдат свързани безжично и да възпроизвеждат едновременно една и съща песен с перфектно качество и плътен бас в различни стаи от дома ви, а благодарение на Beoplay М5 – и на открито . Със специална технология за изчисляване на акустиката в помещението пък са оборудвани моделите BeoSound 1 и BeoSound 2.

Шестте говорителя от колекцията се отличават и с елегантен дизайн, подходящ за най-изтънчените вкусове. Подробности около условията на тестовата кампания, както и повече информация за самите продукти, може да намерите в шоурума на Bang&Olufsen на улица "Оборище“ №10 в София.

 


Още по темата: BangOlufsenMultiroom Collection
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации