Fibank с три награди "Продукт на годината"

Най-голямата българска банка спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри
Спонсорирано съдържание | 28 апр 2017 12:32, Екип на Dnes.bg
Fibank с три награди "Продукт на годината"

Fibank  получи три престижни отличия от "Продукт на годината", първите награди за иновации в потребителския сектор. Най-голямата българска банка спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри, за онлайн потребителски кредит и за дигитална карта. Fibank бе избрана за победител в спечелените категории от потребителите чрез национално представително проучване, проведено от Nielsen Bulgaria.

Наградата в категория "Банкови карти" за продукта "Дебитни карти за деца и тийнейджъри 7-18 г." на Fibank бе връчена на Теодор Петров, директор "Картови разплащания" и на Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама" във Fibank.

"Благодаря за престижното отличие. Вярваме, че с нашите детски дебитни карти можем да помогнем на всички родители да поставят основите и успешно да изградят финансовата култура на своите деца. Радвам се, че нашите усилия се забелязват и оценяват. Това ни показва, че вървим в правилната посока и ни позволява да надграждаме и развиваме своите продукти", обяви Теодор Петров, директор "Картови разплащания".

Втората награда на банката е в категория "Потребителски кредити" за продукта "Онлайн потребителски кредит". Призът бе получен от Милка Тодорова, директор "Банкиране на дребно" във Fibank.

Третият приз на банката е в категорията "Мобилни финансови услуги" и е за продукта "Дигитална карта". Отличието бе връчено на Лъчезар Венков, директор "Електронно банкиране" във Fibank.

"Продукт на годината" е най-голямата световна награда за иновации в продуктите и услугите, гласувана от потребителите. Основана преди 29 години във Франция, програмата "Продукт на годината" оперира в десетки страни с цел да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи бизнеса, допринесъл за това. Церемонията се провежда за първи път и у нас. Организатори са Филип Гелдер (CEO, Voted Product of the Year Worldwide) и Ралица Бехар, представител за България на "Продукт на годината".


Още по темата: наградиFibank
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации