Зa трета поредна година майонеза "Краси" е любима марка

Майонеза "Краси" е най-продавания продукт в своя сегмент на пазара у нас
Обновена: 13 юли 2017 16:27 | 13 юли 2017 14:30, Екип на Dnes.bg
Зa  трета поредна година майонеза "Краси" е любима марка
Даниела Авджиева, мениджър Фабрика за майонеза "Краси" с наградата

Близо 30 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас, която премина в рамките на два месеца. Потребителите гласуваха в три етапа, определяйки лидерите в 39 категории. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали.

Любимите марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители, които силно подкрепяха "Краси" в трите кръга на надпреварата и в крайна сметка дадоха вота си със сериозна преднина за "Най-добрата майонеза ".

Зa  трета поредна година майонеза "Краси" е любима марка

При получаването на наградата мениджъра на майонеза "Краси" Даниела Авджиева сподели: "Искаме да благодарим на всички, които гласуваха за нас, на всички, които ни вярват и предпочитат майонеза "Краси", защото ние работим със сърце и от сърце, за да бъдат доволни нашите потребители.

Не допускаме компромиси със суровини и качество, и пазим традицията вече повече от 20 години да доставяме на трапезата на българина вкусна и качествена храна."

Това е висока оценка за бранда от страна на потребителите в класацията "Любими марки" за трета поредна година. Майонеза "Краси" е най-продавания  продукт в своя сегмент на пазара у нас, през годините е носител на отличия като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир и др. Малко са продуктите, които остават с високо качество дълги години и потребителите продължават да им вярват.


Още по темата: Майонеза Краси
Още от
Спонсорирано съдържание