Световноизвестен графити артист със софийска творба

Тристан Итън и американската следа в българската столица
Препоръчан материал | Обновена: 29 дек 2017 20:36 | 29 дек 2017 19:42, Мартин Иванов
Световноизвестен графити артист със софийска творба

По покана на Johnnie Walker, световно признатият графити артист Тристан Итън превърна фасадата на една от сградите на улица "Граф Игнатиев" 74 в центъра на София в поредната си неподражаема, улична творба.

Многото лица на столицата оживяха в творчеството на Тристан, претворени в неговия характерен стил, който смесва множество елементи в ярък, впечатляващ колаж, но с това се изчерпва словесното описание по картинка. Съветваме всички фенове на стрийт изкуството да го видят с очите си, като прекарат поне няколко минутки пред стенописа в центъра на София.

Тристан бе посрещнат у нас с подобаващо вълнение. Посещението му започна с шумна сбирка в компанията на артисти, графити ентусиасти и множество представители на медии в популярен софийски бар и завърши близо седмица по-късно на специалното откриване на стенописа, който отбеляза поредната успешна колаборацията на Тристан и Johnnie Walker след лимитираната, дизайнерска серия продуктови опаковки, вдъхновена от най-емблематичните блендове на марката.

Световноизвестен графити артист със софийска творба

Тристан сподели, че най-много е бил вдъхновен от историческото и архитектурно наследство на страната ни. Именно то го накара да поостане още малко на българска територия и нещо повече – да планира съвсем скорошно завръщане за нови подвизи.

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации