Приемане на плащания – по-лесно и по-достъпно с myPOS

Приемането на различни видове плащания е ключово за успеха на един бизнес
Спонсорирано съдържание | 4 май 2018 07:25,
14
Приемане на плащания – по-лесно и по-достъпно с myPOS

Като предприемач или собственик на малък бизнес, вероятно сте се изправяли пред въпросите: Как да предложа своите продукти и услуги на клиенти – чрез физическа локация, онлайн, с поръчка по телефона? И как да приемам плащания за тях – в кеш, с карта, с превод?

Вероятно все по- често забелязвате хора, които предпочитат да пазаруват с карта, а понякога и директно със смартфон или безконтактно устройство, и с едно доближаване до терминала плащат следобедното си кафе или зареденото гориво в бензиностанцията. Удобството да използваме технологиите, дори за ежедневните си покупки, ни завладява изцяло.

Какви са възможностите пред малките бизнеси и търговци за приемане на плащания?

За щастие, платежни решения като myPOS изцяло променят правилата на играта и предоставят ефективни и достъпни инструменти за приемане на картови плащания, подходящи за всеки бизнес или предприемач.

Еднократна инвестиция, без обвързващи договори

Една от основните пречки, които бизнесите посочват като причина да не приемат картови плащания, са месечните такси за обслужване и сложните процедури по кандидатстване и одобрение. С myPOS няма нито месечни/годишни такси, нито тромави процедури. Единствената инвестиция е покупката на мобилен ПОС терминал. Регистрирате се изцяло онлайн, избирате най-подходящия за вас терминал и започвате да приемате плащания без обвързващи договори и без главоболия. Плащате единствено малък процент транзакционна такса за всяко прието плащане.

Незабавно усвояване на приетите плащания през всички канали

myPOS не е просто ПОС устройство, което приема плащания с всички видове карти и безконтактни устройства.  myPOS комбинира терминал с безплатна онлайн сметка, която осигурява удобствата на стандартното банкиране, като изпращане и получаване на преводи, както и допълнителни услуги като безплатна бизнес дебитна карта и различни решения за приемане на плащания онлайн. На практика, разполагате с всичко необходимо да приемате картови плащания както на място, така и през различни онлайн канали – уебсайт, социални мрежи, имейл и други.

Едно от най-конкурентните предимства в сравнение с останалите решения на пазара е, че средствата от приетите плащания пристигат в myPOS сметката ви в рамките на секунди – независимо дали е през терминал или онлайн. Не е необходимо да чакате 3-5 дни, можете да разполагате с парите си, както и когато поискате.

Приемане на плащания – по-лесно и по-достъпно с myPOS

Инструменти за повишававе на доходите и клиентската лоялност

myPOS осигурява и допълнителни канали за повишаване на приходите на търговците. Например, можете да изпратите "Искане за плащане" до клиент чрез имейл и/или СМС, независимо от неговата локация. Плащането се извършва на защитена платежна страница  и вие получавате определената в "Искането за плащане" сума. Предлагайте персонализирани "гифт" карти с вашето лого, които клиентите ви да закупят като подарък за свои близки и приятели. Така ще увеличите човекопотока и оборотите си, без да правите значителни инвестиции и усилия, освен да зареждате "гифт" картите през myPOS терминала си.

А благодарение на специалната услуга за презареждане можете да зареждате ваучери за мобилни услуги, давайки допълнително удобство на клиентите си.

Независимо какъв е бизнесът ви, приемането на различни видове плащания е ключова съставка в рецептата за вашия успех.

За повече информация или за да закупите ПОС терминал, влезте на www.mypos.com или заповядайте в продуктовия магазин на бул. Джеймс Баучер, Хил Тауър 76А, София.
 


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивам аз в една от големите вериги хранителни магазини, но в себе си имах само карта.На касата обаче терминала не можа да се свърже с банката и аз увиснах :)За сега ми се е случвало само веднъж и определено не е приятно:(Иначе действително е голямо удобство.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам ли възможност винаги плащам през терминал или през интернет.Каквото и да говорим,удобството е голямо.Избягвам и излишните разправии с глупави магазинери икасиерки: *** ся нямам дребни,*** идете да развалите и тн.Задължително обаче изчаквам касовата бележка за да сравня цените,защото ми се е случвало,къде по невнимание или от нещо друго да ми *** по-висока сметка.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платените публикации не трябва ли да са маркирани като такива?!?Малката такса за търговеца въобще не е малка, освен това е пълен контрол кои карти приемаш, колко процента ти е на дадена транзакция и прочие и прочие.Даваш пари на някой абсолютно ненужен по веригата. В Европа нарочно бавят картите вързани към Ибан - тогава ни виза ще ти трябва ,ни мастер, нито такива посредници. За карта годишна такса, за теглене, за покупка в друга валута, за търговеца отделно....
8
7
 
4
 
! Отговори
Марински преди 5 години
Навън хората отдавна са забравили думата кеш, ама ние нали сме си по-големи от всички...и ще си останем в 681 г. :(
7
1
 
11
 
! Отговори
още парии преди 5 години
До парииИскат и да им плащаме а.. айде де! Още малко ще ни искат и месечни такси за бизнес сметка(~15лв), за интернет на терминла(~5лв), такси за поддръжка на пос терминала(~10лв) или пък за инсталация.. Друго си е с ПОС терминалче от банка да си ги плащаш всички тея такси за същата услуга.. всеки месец по 30-40лв в такси, ммм... Мечта! :)Или пък алтернативата закотвяме се във времето и никви такива модерни истории с карти и неведими пари.. Само в брой "имате ли точно, че нямам да ви върна" :D
6
1
 
11
 
! Отговори
И.С. преди 5 години
До парии Когато потребителите плащат с карта, малък процент се удържа от търговеца, а не от купувача. Така е навсякъде по света.
5
9
 
3
 
! Отговори
парии преди 5 години
взима пари за транзакция? А,не!!!сметката в магазина ми е 30 стотини - кибритче, но след като проверих в моя акаунт в банката се оказа, че има такса за транзация, която е по-голяма от стойността на сметката.Тия англичани съвсем ни взеха за ***.
4
1
 
7
 
! Отговори
Бзнсмн преди 5 години
Ей къде е проблема, нищо не правят (като работа, продукт) пък се намесват навсякаде:"Плащате единствено малък процент транзакционна такса за всяко прието плащане."
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 - Какво общо имат това с тези машини тук ? Супер полезни бяха за моя бизнес.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** влиза У мола на първият банкомат тегли пари, слага в джоба, после вади, като селски хитрец пачката и плаща. Плащам всичко с карта, не искам да докосвам пари дори, плащам кеш само където няма терминал или сумата е 1-4 лв. Така плащанията са на светло, а някоя касиерка ще се прибере по-рано при децата си, вместо да се занимава с отчитане на пари.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре дошли в 2011-а.

Спонсорирани публикации