"Практикер" започва изграждането на хипермаркет във Враца

Магазинът ще следва обновената концепция и новата модерна визия на веригата
Препоръчан материал | 22 май 2018 17:22, Мартин Иванов
"Практикер" започва изграждането на хипермаркет във Враца

Днес, 22 май, започна изграждането на хипермаркет за дома и градината "Практикер" във Враца. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Първа копка направиха кметът на общината г-н Калин Каменов и председателят на съвета на директорите на "Видеолукс холдинг" г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

"Практикер" - Враца ще бъде разположен на бул. "2-ри юни", срещу Химко, в съседство до хипермаркет "Технополис". Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома си по-красив, комфортен и уютен. Новият хипермаркет ще даде възможност на потребителите лесно да разгледат и открият това, което им е необходимо, за да сътворят или обновят своите мечтани дом и градина. Стремежът на компанията е те да пазаруват в светла и приятна обстановка и да получават внимателна и професионална консултация.

"Практикер" започва изграждането на хипермаркет във Враца

Сградата на "Практикер" - Враца ще заема площ от близо 7500 кв. м. Търговската зала ще се простира на близо 5000 кв. м., а за улеснение на посетителите ще бъде изграден безплатен паркинг със 125 паркоместа, свързан с паркинга на "Технополис". Главен изпълнител на проекта е фирма Автострой ООД. Очаква се новият хипермаркет да посрещне първите си клиенти в началото на следващата година.

Имиджова публикация

Още от