Всекидневни КЕШ награди с бърз заем CITYCASH

Кредит вземи и КЕШ спечели - ето как!
Спонсорирано съдържание | 17 окт 2019 07:43, Екип на Dnes.bg
3
Всекидневни КЕШ награди с бърз заем CITYCASH
Снимка: Сити Кеш

Слънчевото време и настроение е все още навсякъде около нас, макар и есента вече да е тук. А с нея е време да завършим някои важни за този сезон задачки и проекти, като финализиране на ремонтните дейности в дома ни, подготовка за предстоящия отоплителен сезон, както и приготвяне на личния автопарк за зимата.

И макар първият учебен ден да е минал, е полезно да бюджетираме отсега всички разходи и такси, съпътстващи цялата учебна година. Да запишем децата на подходящи и полезни курсове, да имаме готовност за първото "зелено" училище. А както знаем, семейният бюджет никога не стига, особено и с идването на по-студеното време.

Разбира се, не трябва да забравяме и за най-веселите и топли празници в годината – Коледа и Нова Година. А кой не би искал да зарадва най-близките си и да създаде празничен уют и богата трапеза през тези така специални дни. Който смята да пътува тогава, е добре отсега да започне с прегледа на оферти и предложения, за да се възползва от отстъпките при по-ранните записвания и резервации.

За да подкрепи бюджета на домакинството ви и да платите идващите разходи с усмивка, Сити Кеш реши да продължи промоционална си активност „Кредит вземи и КЕШ спечели!“ до края на годината. Така с бърз кредит CITYCASH може не само да си осигурите финансово спокойствие и да запълните дупки в семейния бюджет, но и да спечелите парична награда. А какъв по-хубав подарък от това да получите пари в брой, които да похарчите за каквото искате и според индивидуалните ви нужди.

CITYCASH раздава парични награди - Кредит вземи и КЕШ спечели!

Всеки нов за финансовата институция клиент, сключил договор за паричен заем Сити Кеш до края на годината, участва в тегленето на всекидневни КЕШ награди, избирани на томболен принцип. Всеки ден 3-ма печелят х 50 лева, а в допълнително теглене вече бяха изтеглени и 3 големи парични награди от по 100, 500 и 1000 лева. Като тепърва ще бъдат обявени още много изненади и раздаването на още парични награди през следващите два месеца и още по-специално за празниците.

Имената на всички изтеглени късметлии се обявяват на корпоративната фейсбук страница, както и на www.citycash.bg, където всеки може да се запознае с по-детайлна информация за кампанията, както и с Правилата на промоцията.

Всеки може да се възползва от специалното предложение през оставащите месеци от годината, като много от печелившите вече показаха своята радост и приятна изненада от спечелената парична награда. Също така изразиха своята удовлетвореност от лесната процедура при кандидатстването за бърз кредит CITYCASH и бързо полученото одобрение. Някои дори открито заявиха, че биха се възползвали от услугите на компанията повторно при необходимост, както и че препоръчват бързите кредити на близки и познати.

С много от тези щастливци може да се запознаете и на фейсбук страницата на Сити Кеш, а някои дори може да видите и в най-новите промоционални телевизионни клипове на компанията, които се излъчват по най-гледаните канали и към момента.

С тази промоционална активност CITYCASH остава вярна на мисията и визията си да бъде надежден финансов партньор за всеки в нужда, да осигурява достъпна финансова помощ в цялата страна и да предлага различни кредитни продукти, съобразени с индивидуалните нужди и социален статус на всеки отделен потребител.

С бързите кредити на CITYCASH получавате:

·     Бързи потребителски заеми от 200 до 3000 лв.

·     Одобрение до 20 минути

·     Бързина и професионализъм

·     Близост и лично отношение

·     На разположение повече от 100 регионални офиса в цяла България

·     Над 2000 мениджъри и кредитни консултанти
 

Ако и ти си се сблъскал с непредвидени, спешни разходи или са ти нужни средства за реализирането на дългоочакван семеен или личен проект, не чакай повече, а още сега изтегли бърз заем на вноски CITYCASH, още повече, че сега ще имаш въможността да спечелиш и някоя от многото парични награди в брой.

CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди!


3
Още по темата: кредитCITYCASH
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Леле... преди 4 години
Не мога да повярвам, че има отделна новина за вземане на бързи кредити?!?!?!? Платена реклама ли е това или какво??? Толкова ли нямате с какво да си запълните сайта? Съжалявам журналиста и редактора на тази статия, че са паднали толкова ниско!
2
0
 
1
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Подобни отношения м/у хората е имало от цял живот, защото винаги са били нужни на обществото, друг е въпросът че хората са така устроени че като им дадеш заем после забравят какво са обещавали. Затова много се кефя когато някой умник настъпи мотиката , такива само дебелия край ги оправя.
1
2
 
6
 
! Отговори
Pf преди 4 години
Уууууууууу,гадни лихвари. Най-смотаната фирма която не ти спазва личните данни. Дори напротив. Дава ги на всеки. Веднъж ги ползвах и даже ми обясняваха,че ако закъснявам с вноските обикалят и ти лепят по вратите бележки,че си длъжник и звънят на работодател да му обясняват,че им дължиш пари,за да те злепоставят и да те накарат да си платиш. Никога не взимайте от тази фирма.