Спорт Тото празнува своя 63-ти рожден ден с печалби до 6 660 000 лева

Мисията е да подпомага българския спорт
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 май 2020 11:20 | 12 май 2020 11:18,
Спорт Тото празнува своя 63-ти рожден ден с печалби до 6 660 000 лева

На 12-ти май СПОРТ ТОТО навършва солидната възраст 63 години. Това е време, в което милиони участници в игрите,  свързваха най-големите си надежди именно с тотализатора.  За повече от шест десетилетия  огромно количество участници промениха живота си, благодарение на числовите и моментните лотарийни игри. Именно в този период се роди култовата фраза, останала евъргрийн и до днес: „Да спечелиш шестица от тотото“. Тя символизира рязка промяна на материалното състояние и с времето се превърна в символ на сбъднати мечти.

През тези десетилетия, СПОРТ ТОТО продължи да следва и благородната си мисия да подпомага българския спорт, като заделя от всеки залог в подкрепа на родните федерации. Всеки път, когато българският химн прозвучи на световните стадиони и публиката стане на крака, това е и успех за всички, които взеха участие в игрите на Български спортен тотализатор. Тази важна подкрепа ще продължи и занапред, а възможностите за печалби ще стават още по-големи и още по-разнообразни.

В четвъртък ще бъде проведен и 39-тия тираж, а залозите за числовите игри могат да превърнат приятната тръпка от участието в истински триумф на късмета. Инстинктът за печалби ще бъде провокиран от играта „Тото 2 - 6 от 49“, в която прогнозният джакпот очакваме да достигне до титаничните 3 100 000 лева. Печалби до 3 000 000 лева могат да препълнят банковите сметки на участниците и в играта „Тото 2 – Зодиак“. Това ще стане, като познаят пет числа и една зодия към тях.

Всички, които искат да се включат в играта „Тото 2 - 5 от 35“ да се подготвят за голяма изненада. Залог от минимум 70 стотинки ще им гарантира участие в две тегления по пет числа, след това късметът им ще има още една възможност в играта „Втори тото шанс“ с печалби до 200 000 лева и като става въпрос за Рожден ден на Български спортен тотализатор възможностите да приключат тиража по-богати ще ги отведе във вихъра на жребий за 10 допълнителни печалби по 1000 лева.

Почетен член в плеядата късметлийски игри ще бъде и играта „Тото 2 - 6 от 42“. Минималният залог е 75 стотинки, а прогнозният джакпот може да ги отведе в бленувания лукс със сумата до 420 000 лева. Всеки, който познае произволни пет числа от печелившата комбинация, автоматично участва и в играта „Втори тото шанс - 6 от 42“, където едно допълнителни число може да донесе печалби до 15 000 лева.

Силен катализатор на късмета винаги са се оказвали залозите със системи за пълно комбиниране, а всеки, който иска да им се довери, може да направи залози до 18 часа в тото пунктовете и онлайн на нашия сайт toto.bg. Към фишовете присъства и играта “Тото 2 - Тото Джокер“, в която този четвъртък печалбите могат да достигнат до 40 000 лева. Минимален залог от 20 стотинки гарантира участието, а желанието да заложите е достатъчен жокер към късмета.

За тиража в четвъртък общото количество на печалбите достига над 6 660 000 лева и всеки пълнолетен участник има възможност да се включи в атаката на големите пари. Към тези колосални възможности за забогатяване се присъединяват и талоните на моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор. В много от тях печалбите достигат до 1 000 000 лева, а това означава, че възможностите някой да грабне титлата 110-ти тото милионер стават още повече.

Да си припомним една мисъл на легендарният Христо Стоичков, който каза: „който играе – печели“, а в СПОРТ ТОТО важи принципа „всеки който е спечелил е играл“. Тези, които мислят, че нямат късмет може би е добре да знаят, че голяма част от 109-те тото милионери са мислили същото, но са участвали, защото в СПОРТ ТОТО всеки има своя шанс!

Печелившите комбинации за числовите игри ще бъдат изтеглени в четвъртък от 18:30 по БНТ.


Още от

Спонсорирани публикации