Три причини да изтеглиш А1 Wallet през август

Какви са функционалностите?
Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 авг 2020 15:07 | 10 авг 2020 12:31, Веселина Йорданова
30
Три причини да изтеглиш А1 Wallet през август
Снимка: A1

Ритъмът на живота днес създава нови потребности от все по-бързи и удобни дигитални решения за ежедневието. Например много по-лесно и удобно е да плащаш с телефона си, отколкото да броиш банкноти и да чакаш ресто. Затова и дигиталният портфейл А1 Wallet продължава да добива популярност, особено сред модерните потребители, водещи активен начин на живот.

С него, без да носиш обемист традиционен портфейл, можеш да пазаруваш безконтактно и дори да изпращаш и получаваш пари на приятели и роднини - само със смартфона.

За абонатите на А1 Wallet през август А1 има и още привлекателни стимули за безконтактните плащания.

1. Атрактивни награди стимулират дигиталните плащания

При плащане на месечните си сметки с А1 Wallet на касите в търговските обекти на A1 до края на август потребителите ще получават ваучери за атрактивен бонус по избор. Сред възможните варианти са допълнителни 1000 МВ или 600 национални минути за срок от 14 дни, абонамент за TV пакет Diema Xtra или достъп до 60+ канала в приложението за мобилна телевизия Xplore TV GO за срок от 30 дни.

Потребителите могат да ги активират още в магазина, веднага след като платят с A1 Wallet, или да получат ваучер на хартия, който впоследствие се активира от страницата на A1 клуб.

2. Дигитални пари - физическа карта

Потребителите вече могат да се сдобият и с най-новата функционалност на дигиталния портфейл - физическата карта. Няма значение дали плащат с нея или с приложението своята сметка в магазин на А1, и в двата случая ще получат ваучера, който са избрали.

Тя обаче дава още една възможност за плащания на POS терминали или теглене на суми от банкомати в страната и в Европейския съюз - бързо, лесно и без месечна такса. Картата може да бъде "заключена“ в случай че няма да се използва - в този период с нея не могат да се извършват трансакции, а най-хубавото е, че не се дължат и никакви такси за поддръжка.

Картата работи с наличния баланс директно от дигиталния портфейл и е удобен начин за разплащане в случаите, когато нямаме достъп до телефона си или се налага да изтеглим пари в брой. Поръчването на физическата карта към A1 Wallet става онлайн през приложението. Необходимо е въвеждане на данни за доставка и създаване на ПИН код на картата. В рамките на 5 дни потребителят ще получи картата на посочения при регистрацията адрес, а активацията отново става през приложението А1 Wallet.

3.     Бонус мегабайти и за новорегистрираните потребители

За да получат ваучер за бонус от 3000 МВ мобилен интернет, новите абонати на А1 Wallet трябва попълнят кратка анкета за дигиталния портфейл. Те могат да се възползват от допълнителните мегабайти само няколко дни след като се регистрират и верифицират профила си в A1 Wallet и споделят впечатленията си от него, отговаряйки на няколко въпроса.

Приложението А1 Wallet e достъпно за всички, без значение дали са клиенти на А1 или не, съответно и бонус мегабайтите са на разположение на всеки потребител. Активацията им става през А1 клуб, като абонатите на други оператори могат да подарят своя бонус на номер в мрежата на А1.


30
Още по темата: А1телекомуникации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бегайте от тука с тия глупости.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам 101 причини за да не тегля А1
1
3
 
16
 
! Отговори
още причини преди 3 години
Осен редовните 20-30 лв на сметката за телефон, ще могат да ви надписват за всичко което купувате.Бивши и настоящи наркомани и престъпници, каквито назначават по офисите си поради липса на кадри, ще имат достъп до цялата ви финансова информация.Ще ви идват гости, приятели на гореспоменатите служители по всяко време със или без ваше знание и присъствие!Страхотна оферта, запиши се сега преди да е изтекла!И по една кредитна карта от А1 и само един нов костюм ви трябва и мерки за кутия!

Спонсорирани публикации