ЗАД "Армеец" с промоция на имуществени застраховки до края на февруари 2021 година

"Защитена фамилия" и "Защитено имущество" от днес са с -20% отстъпка и игра с подаръци за всички, които се възползват
Спонсорирано съдържание | 1 ное 2020 18:10, Красимир Ангелов
ЗАД "Армеец" с промоция на имуществени застраховки до края на февруари 2021 година

До любимите коледни празници остават по-малко от два месеца, а за да допринесе на клиентите си празнично настроение от сега, ЗАД „Армеец“ сложи начало на промоция по застраховки „Защитена фамилия“ и „Защитено имущество“. От днес 1 ноември до края на месец февруари 2021 година, компанията предлага изключително изгодната минимална премия по застраховка „Защитена фамилия” от 10 лв., а при „Защитено имущество” от 20 лв.

При сключване на застраховка „Защитена фамилия” с минимална премия по полицата 10 лв., ще ви бъдат покрити щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв., срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена според вашите конкретни изисквания и нужда от допълнителни покрития. Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост.

При застраховка "Защитено имущество" минималната застрахователна премия е 20 лв. . При тази застраховка също има възможност за избор на различни покрития. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета. Освен отстъпка от 20% по промоцията клиентите могат да ползват и други намаления от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество” - за еднократно плащане на премията, при липса на щети за предходни години и др., като максималните отстъпки могат да достигнат до 50%.

Повече за застраховките "Защитена фамилия" и "Защитено имущество".

Всеки клиент сключил застраховка "Защитена фамилия" в периода от 01.11. до 10.12.2020 година ще има шанса да спечели един от 10 комплекта с коледна украса за дома. Повече за условията на участие ТУК.


Още по темата: ЗАД Армеец
Още от Спонсорирани публикации
Важни новини за участниците в неделния тираж на тотото
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации