Нов милионер в София, пореден джакпот на тотото падна

Тотализаторът раздаде повече от 10 млн. лева за по-малко от седмица
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 фев 2021 09:41 | 12 фев 2021 09:34, Александър Попов
Нов милионер в София, пореден джакпот на тотото падна
Снимка: Спорт тото

На 7 февруари, щастливец от Пловдив успя да отгатне всички числа в играта Тото 2 – 6 от 49, печелейки близо 8,5 милиона лева.

Само 4 дни по-късно още един българин се присъединява към увеличаващото се семейство на тото милионерите, познавайки отново всички изтеглени числа от същата игра и печелейки 2 110 714 лева. Така общата сума на двата джакпота, които Спорт Тото осигурява на късметлиите, само за няколко дни, достигна колосалната сума от 10 541 849 лева!

Магическата комбинация от числата 10, 31, 34, 43, 44 и 48 осигурява по-спокойно бъдеще за столичанин, участвал в играта с абонаментен фиш. Той е 114-ият милионер от игрите на Българския спортен тотализатор, като се надяваме в момента да празнува изключителната новина с близки и приятели.

Приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на съдбата продължават. В неделя, по време на тегленето на 12 тираж на Спорт Тото, поредният късметлия ще има шанс да се добере до следващата кръгла сума от 2.1 милиона лева, колкото е стартовият джакпот.

Опитайте и вие своя шанс! Играйте редовно и не се отказвайте. Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата http://www.toto.bg/.
 


Още от Ако щете - вярвайте
Никотинът не е основен причинител за заболяванията, свързани с пушенето