Перфектният бански според типа фигура

Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 юли 2021 16:27 | 27 юли 2021 16:18, Александър Попов
Перфектният бански според типа фигура

Изборът на бански костюм определено не е лесна задача. Всички ние знаем това. Най-важно е и да сте сигурни, че банският е подходящ за вашата фигура и ви е удобен.

Тип „обърнат триъгълник“

Този тип фигура се характеризира с по-широки рамене и тесни талия и ханш. Изберете бански, който ще отвлече вниманието от горната част на тялото ви и ще подчертае долната. Идеалният избор е семпла горна част, с по-изразителна долна част, която ще привлича погледите. Не се страхувайте от смели цветове и воали. Те ще балансират горната и долната част на тялото. Що се отнася до кройката, можете просто да изберете тази, която ви харесва и ви е удобна.

Тип „круша“

Това е типът фигура, включващ тесни рамене и широки талия и ханш. В този случай трябва да се съсредоточите върху горната част на тялото. Изберете модел горнище, който ще ви обгърне в ярки цветове или модел с ярки контрасти. Декоративните воали и ресни ще изглеждат чудесно. При фигура тип „круша“ е добре да заложите на семпло долнище, най-добре в черен цвят, който допълнително вталява.

Тип „ябълка“

Дамите с този тип фигура имат тесни рамене и гръдна обиколка, големи гърди и по-едри корем и ханш. Ако вашата фигура е такава, изберете горнище, което оптически вталява. Танкините биха били удобни за вас. Дългият топ ще прикрие по-големия корем и можете да го подгънете по всяко време. Ако не се чувствате комфортно в бански от две части, то си купете цял бански. На пазара ще намерите цели бански със специална стягаща част около корема.

Тип „пясъчен часовник“

Този тип фигура е най-желаният от всички дами. Ако сте една от щастливките със симетрични пропорции, то можем само да ви завидим благородно. Всички видове бански костюми ще ви стоят идеално! Опитайте класическите модели с триъгълни чашки, не се страхувайте дори от тези без презрамки. Горнищата тип "бриджитка" са чудесен избор, тъй като оформят гърдите по прекрасен начин. Нетрадиционните монокини с тънки линии също са подходящи за вас. Както при горнищата, така и при долнищата всеки модел ще ви стои страхотно.

Спортна фигура

Ако имате атлетична фигура, значи сте с мускулесто тяло и по-малко извивки. В този случай се опитайте да изберете бански костюм, който ще подчертае женствеността ви. Дали ще си купите цял бански или такъв от две части, няма значение. И двата варианта ще ви стоят чудесно. Перфектният избор е горнище с push-up чашки, което ще даде обем на бюста. Що се отнася до долнището, изберете класически бански с игриви воали отстрани или покажете изваяните си задни части с бразилски тип долнище. Можете спокойно да заложите на пъстри модели, ярки цветове и смели декорации.

Не забравяйте, че при избора на бански удобството е най-важно.


Спонсорирани публикации