Силата на мечтата – вярвай и сбъдвай с нужната подкрепа

Потребителският кредит на Пощенска банка с овърдрафт без лихва за цяла година е отново тук, за да отговори на всяка твоя нова идея
Спонсорирано съдържание | 26 авг 2021 15:24, Александър Попов
Силата на мечтата – вярвай и сбъдвай с нужната подкрепа

На какво съм готов, за да сбъдна мечтата си?

Вероятно всеки от нас си е задавал този въпрос неведнъж в живота си. Всяка една мечта се заражда в съзнанието ни спонтанно. За сбъдването ѝ разчитаме на цялата си сила, кураж, креативност и издръжливост, но не само. Така започва историята на Максим, дванадесетокласник в Софийска гимназия, и Стефан, финансист с богат опит в областите на корпоративното и инвестиционно банкиране. Син и баща, които споделят една мечта и успешно завършват „първата океанска гребна експедиция за България“ през лятото на 2020 г.

Отначало идеята на Максим да преплава Атлантическия океан с гребане звучи твърде необикновена. Но се оказва точно обратното. Двамата започват сериозно да проучват как биха могли да я осъществят, въпреки че нямат опит в гребането, строежа на лодки, плаването и навигацията в океана. Те строят собственоръчно своята океанска гребна лодка в гаража си в София, наричайки я Neverest. През лятото на предизвикателната 2020 г. и по време на най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откакто се водят статистики, двамата се отправят на най-вълнуващото им приключение. Потеглят от Портимао, Португалия и за 105 дни на вода успяват да прекосят океана, достигайки Барбадос, Карибските Острови.

„Силата на мечтата е необятна, а нашата беше да се справим с прекосяването на океана, с всички непредвидени пречки, които буквално всеки ден излизаха пред нас. Ние не само си я пожелахме, а работихме изключително усърдно, за да я сбъднем. Ресурсите трябва да бъдат целенасочени, а с необходимата подкрепа и мотивация – винаги има начин“, разказва Стефан.

Тяхната история оживява отново в последния рекламен клип на Пощенска банка, за да вдъхнови повече хора да преследват мечтите си. Чрез своя продукт, който комбинира потребителски кредит с овърдрафт без лихва за цяла година, банката предлага на своите клиенти необходимата финансова свобода за реализиране на големите и малките им лични проекти.

ЕДНО РЕШЕНИЕ ЗА БЕЗБРОЙ СБЪДНАТИ ИДЕИ

Комбинацията от потребителски кредит с максимална сума до 70 000 лв. и предварително одобрен овърдрафт без лихва за цяла година, в размер до една нетна заплата до 3000 лв. е финансово решение, което идва в отговор на всеки нов наш план и непредвидени разходи – от ремонт, ново обзавеждане, по-голям проект или просто да сбъднем мечтата си.

Понякога мечтите ни са свързани със съвсем обикновени дейности, за които все не намираме време и средства. Някои желаят да обновят интериора в стаята на детето си или пък да разширят мястото за игрален кът в задния двор на къщата си. Други пък сме набелязали ремонт, който отлагаме вече няколко месеца, смяна на мебели или замяна на електрическите уреди с нови, незаменими помощници в ежедневието ни. А защо не и смяна на стария автомобил с онзи любим електрически модел, който тайничко следим от дълго време. Все пак, да разполагаш със собствен автомобил е преди всичко свобода, а да разполагаш с електромобил е свобода и за природата.

Сега можем да кандидатстваме изцяло онлайн, както и да се възползваме от експресно разглеждане на искането за кредит, с отговор до 3 работни часа, съобразно публикуваните на сайта на Пощенска банка Условия за това, а дългият срок на изплащане – до 10 години - ни гарантира гъвкавост, спокойствие и удобство. В периода на кампанията до 31 октомври 2021 г. можем да се възползваме и от преференциалните условия.

СИГУРНА ПОДКРЕПА ЗА ТВОИТЕ ПРОЕКТИ

Плановете и мечтите не могат да бъдат сложени в рамки – от личните специални поводи до бизнес начинанията – всяка идея е важна и има нужда от подкрепа. Потребителски кредит с овърдрафт без лихва за цяла година е тук, за да ни помогне при вземането на важни решения и да ни даде сигурността, от която имаме нужда.

Син и баща сбъдват своята мечта да си построят лодка и с нея да се впуснат в едно истинско океанско приключение. Тя не само им носи огромно удовлетворение и зарежда другите с вдъхновение да последват собствените си мечти, но е свързана с кауза, която отправя важно послание. Плаването им е посветено на кампанията „Да! За живот!“ на Министерство на здравеопазването, която насърчава донорството на органи след смъртта за животоспасяващи трансплантации.

Някои мечти могат да пишат история - днес Максим е „най-младият гребец, прекосил океан“ (на 16 години и 293 дни в деня от отплаването) – официален рекорд на Гинес. Следващото предизвикателство, към което се отправя, е да бъде приет в елитен университет в САЩ или Великобритания, където ще може да се състезава сред връстниците си в отбора по гребане. Макар маратонски бегач, днес неговата цел е да стане спринтьор.

Сбъднатата мечта е налице, а потребителският кредит е тук, за да вдъхнови всички онези хора с идеи и да им помогне да действат по пътя на реализирането им. Разбери повече в широката клонова мрежа на Пощенска банка в страната или на www.postbank.bg.


Още по темата: Пощенска банка
Още от

Спонсорирани публикации