Kirsan Invest. Генерирайте доход, както го правят най-успелите инвеститори

Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 сеп 2021 15:28 | 27 авг 2021 12:55, Екип на Dnes.bg
Kirsan Invest. Генерирайте доход, както го правят най-успелите инвеститори

Група строителни компании Kirsan Group стартира своята уникална онлайн платформа за инвестиране в недвижими имоти. KIRSAN Invest е уникална платформа за групово финансиране, създадена от самите строители.

Главната особеност на тази платформа е, че тя работи без посредници и всички ваши инвестиции отиват директно в избраните от вас проекти.

Вие инвестирате с нас, тъй като Kirsan Group също инвестира много в собствените си проекти. Kirsan Group има собствени представителства и реализира строителни проекти в Испания, Латвия, Германия, Швейцария, Румъния, Молдова и Украйна.

През периода 2010-2021 г. KIRSAN International успешно завърши и пусна в експлоатация 18 жилищни комплекса с обща площ 225 460 m² - 4 500 апартамента. В процес на изграждане са осем жилищни комплекса и новият квартал METROPOLIS City, състоящ се от 23 жилищни блока с обща разгъната застроена площ от 279 871 m² - 1 850 апартамента.

Успехът на компанията се дължи на упоритата работа, високата квалификация, знанията и опита на повече от 1000 наши служители, които осигуряват високо качество на работата на всички етапи на строителството - от архитектурните планове до въвеждането в експлоатация "под ключ".

Успехът от повече от 10 години във всички видове проекти за недвижими имоти ни доведоха до решението да споделим огромния си опит и възможности с инвеститорите. Само и единствено сега те имат достъп до такъв тип проекти, при които могат да постигнат рентабилност от 12-15%.

Днес можете да участвате в проектите на Kirsan Group като инвеститор чрез сигурната платформа KirsanInvest.es. В момента има 2 проекта в Испания и Молдова.

На нашата инвестиционна платформа Kirsaninvest.es ние публикуваме само наши собствени проекти, за разлика от други платформи, на които има проекти от различни посредници. Всички получени средства отиват директно за строителни проекти.

Реализирането на печалба в платформата за групово финансиране Kirsaninvest.es е удобно и безопасно. Просто инвестирайте директно в строителни проекти, правете това, което обичате, и наблюдавайте как инвестицията ви расте!

www.kirsaninvest.es
Kirsan Invest. Инвестирайте с нас!


Спонсорирани публикации