Управляваме домакинските уреди с едно приложение

Спонсорирано съдържание | 14 дек 2021 09:00, Красимир Ангелов
Управляваме домакинските уреди с едно приложение

Често мечтаем за дома на бъдещо, в който уредите сами да работят при максимална ефективност с минимум ресурси и най-важното - с малко усилия от наша страна. Смарт домакинските уреди са факт и на пазара вече се предлагат интелигентни перални, готварски печки или сушилни, например. Лидерът в производството им е немската компания Bosch, която предлага редица възможности за улеснение в домакинството чрез своята специална серия от умни уреди. Чрез приложението Home Connect те могат да бъдат управлявани лесно и ефективно само с няколко клика. Това не е по-сложно и трудно от електронното банкиране, което вече се наложи като рутинна и ежедневна дейност.

Всъщност, за да е умен един уред не е достатъчно да може да се включва с отложен старт, това вече се приема за базова функция. Интелигентният хладилник дава възможност, да проверите на път за вкъщи, с какво разполагате и какво да напазарувате, преди да се приберете. Смарт функцията е разработена от Bosch и е факт чрез приложението Home Connect , с което се управляват всички интелигентни уреди на марката не само когато сте у дома, но също и когато сте навън. Тази възможност позволява да направите дома си по-безопасен, по-енергийно ефективен и по-интелигентен, което спестява време и повишава качеството на живот.

Интелигентната фурна с функцията Home Connect е оборудвана със сензори, които ще ви помогнат да усъвършенствате ястието си, като наблюдавате процеса на готвене и ще ви уведоми, когато храната е готова. След като се свърже с приложението Home Connect, фурната може да използва WiFi, за да направи още повече. Приложението съдържа сезонни идеи за рецепти, както и правилните настройки за тяхното приготвяне, които можете да изпратите директно на вашата интелигентна фурна. След това тя ще погрижи за предварителното загряване, докато сте готови да сложите вътре ястието си.

Интелигентните сушилни с функцията Home Connect ви помагат да изберете правилната програма, като сензорите постоянно измерват температурата и влагата на текстила по време на процеса на сушене. Това означава, че уредът използва по-малко енергия и прането излиза от сушилнята без гънки.

От смартфона или таблета можете да задействате специалните програми за петна и да перете прането си гъвкаво със смарт пералнята Home Connect от Bosch. Допълнителните съвети за управление в приложението осигуряват екологично чист цикъл на изпиране с минимум препарат, консумация на електричество. Друга важна функция е дистанционната диагностика, която може да бъде извършена онлайн и така спестява не само време, но и средства.

Приложението Home Connect има възможност да се ползва и от интелигентни часовници. Така можете да направите любимото си кафе, да включете съдомиялната машина или предварително да загреете фурната за вечеря само за секунди с едно натискане на бутон на вашия смарт часовник.


Спонсорирани публикации