Безкрайни минути и мегабайти за всеки нов сключен мобилен план през май от А1

А1 удължи промоционалната си кампания, подарявайки безплатни минути и мегабайти за мобилните планове One и Unlimited
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 май 2022 15:49 | 12 май 2022 15:48, Красимир Ангелов
Безкрайни минути и мегабайти за всеки нов сключен мобилен план през май от А1

Със своите нови промоционални предложения, А1 дава на всички потребители, които си мечтаят за безкраен достъп до интернет пространството и дълги телефонни разговори, възможността да се възползват от предимствата на мрежата от пето поколение на А1 5G ULTRA без да се притесняват от ограничения.

Тези, които все още не са се докосвали до мрежата от пето поколение, ще имат възможността да сърфират в интернет с многократно по-висока скорост и да правят висококачествен 4K стрийминг на своите летни преживявания. Потребители могат да правят всичко бързо и с изключително високо качество на картината - от видеочат в HD качество без никакво забавяне на картината до мобилен гейминг, супер бързи скорости на сваляне и качване на данни и редица други предимства.

При подписване на договор през месец май за тарифен план А1 ONE, клиентите ще получат безкрайни минути и неограничени мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA мрежата за срок от 5 месеца. Тарифните планове, от които абонатите могат да избират, започват от 19,99 лв. и стигат до 34,99 лв., а след изтичането на промоционалния период всеки ще може да надгради своя план или да го използва при стандартните условия.

Клиентите, които изберат да използват мобилните услуги на плановете Unlimited, включващи безкрайни минути и интернет, ще разполагат с еднократен бонус „Неограничени MB”, който важи през първите 5 месеца след активирането му. Това ще им даде възможност да зарадват свой близък или приятел, абонат на А1, с безкрайни мегабайти, чието прехвърляне се осъществява през мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия А1.bg

Така през летния сезон клиентите на А1 могат да съчетаят полезното с приятното като превърнат плажа в свой хоум офис. Тарифните планове Unlimited предлагат високоскоростния капацитет на 5G ULTRА мрежата и безкрайни минути и мегабайти, които позволяват качествено и бързо изпълнение на работните задължения дори извън офиса.

Групата Unlimited включва три предложения за потребителите, като разликата между трите абонаментни плана идва от включените мегабайти в роуминг, както и от включените позиции за дигитални услуги от типа Select като A1 Xplore TV, Diema Xtra, HBO MAX, MAX Sport, Deezer, Капитал Pro, Мениджър и други, които компанията предлага за избор.


Спонсорирани публикации