SPORT DEPOT представя новата ритейл концепция ABSOLUTE TEAMSPORT

Спонсорирано съдържание | Обновена: 25 авг 2022 13:20 | 25 авг 2022 11:25, Красимир Ангелов
SPORT DEPOT представя новата ритейл концепция ABSOLUTE TEAMSPORT

ABSOLUTE TEAMSPORT e изцяло нова концепция за специализиран магазин за отборна екипировка. Основна цел на магазин от този формат е да работи пряко с различни отбори от професионалния и аматьорски футбол, както и с индивидуални спортисти, които ще имат възможност да избират маркова екипирoвка и да получават добри търговски условия.

Силата на ABSOLUTE TEAMSPORT ритейл концепцията се крие в професионалното представяне на колекциите на отделните брандове, които са партньори на ABSOLUTE TEAMSPORT, както и на професионалното и персонално отношение към всеки един отбор или индивидуален спортист.

1.     Какво ново ще представи този формат магазин на феновете на футбола?

На първо място това е разнообразието от специализирани футболни обувки, които ще се предлагат ексклузивно само тук. В магазина ще има налична също така отборна екипировка от топ марки като Nike, adidas, Puma, Hummel, Jako. За големи поръчки ще има възможност за избор по каталог. Освен официална мачова екипировка от топ марките, в магазина ще се предлага и разнообразие от фен екипировка като фланелки, облекла и аксесоари.
Ще има възможност и за щамповане (персонализация) на екипировка. Toва ще улесни редица отбори и клубове да персонализират своята екипировка спрямо личните им предпочитания.

ABSOLUTE TEAMSPORT магазинът ще бъде и място за срещи с нашия търговски екип, който ще съдейства на отбори, федерации, клубове и индивидуални спортисти да избират по каталог и да ги консултира.

Магазините от ABSOLUTE концепцията са с уникална спортна атмосфера и предостявят вдъхновяващо потребителско изживяване. Основна цел е клиентите да оценяват високо предлаганите услуги и продукти и да бъдат напълно удовлетворени.

2.     Маркетингово послание

TEAM SPORT. REDEFINED.

ABSOLUTE TEAMSPORT – новото място за срещи на всички приятели на отборните спортове. В нашите иновативни магазини ще намерите не само най-доброто оборудване за отборни спортове от водещи марки, но и ще се потопите във вълнуващи зони за приключения, лични срещи със специалисти и приятна атмосфера за пазаруване. В ABSOLUTE TEAMSPORT ще се срещнете със страстни експерти и съмишленици, които да ви дадат съвет и окажат подкрепа.

Ние сме абсолютни футболни специалисти и искаме потребителят да усети това веднага. Нашият асортимент се състои основно от доказано добри и всепризнати световни марки. Колекциите са винаги актуални и се обновяват най-малко четири пъти в годината. Най-новите продукти, технологии и иновации в индустрията са част от нашия асортимент. Нашите продукти обикновено имат средно до високо ценово позициониране като основните и най-масово търсени продукти са винаги на склад.

SPORT DEPOT представя новата ритейл концепция ABSOLUTE TEAMSPORT

3.     Повече за концепцията

ABSOLUTE TEAMSPORT се позиционира като  международна марка за търговия, автентична и отличима като  екип от спортни търговци, които са експерти в областта.

Всеки ABSOLUTE TEAMSPORT търговски обект е подходящото място за всички местни отбори и индивидуални спортисти. Предлага се голям избор от най-добрите футболни продукти от най-престижните световни марки за отборни спортове, както и фен екипировка.

С форма̀та ABSOLUTE TEAMSPORT SPORT 2000 цели да се фокусира и да развива пазара на отборните спортове заедно със своите партньори в multisport / multi brand концепцията в цяла Европа като SPORT DEPOT Bulgaria е един от тях. Целта е всички ABSOLUTE TEAMSPORT партньори в Европа да формират екип, да работят заедно за успешно бъдеще и да предложат високо ниво на обслужване и професионализъм. В момента магазини ABSOLUTE TEAMSPORT има в държавите Германия, Белгия, Холандия и Австрия. България е следващата държава, в която ще заработи такъв формат магазин, благодарениe на SPORT DEPOT – дългогодишен стратегически партньор на SPORT 2000 International. Откриването е на 26 август 2022 г., а адресът на първия магазин ABSOLUTE TEAMSPORT в България е Младост IV, ул. „Васил Радославов“ 6, Бизнес парк София (зад Технополис).

SPORT DEPOT представя новата ритейл концепция ABSOLUTE TEAMSPORT

Освен концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT, SPORT2000 International развива паралелно и концепция за специализирани магазини за бегачи – ABSOLUTE RUN.


Още по темата: SPORT DEPOT
Още от

Спонсорирани публикации