The Invisible Man - брандирана игра на winbet.bg

Спонсорирано съдържание | 2 фев 2023 11:03, Александър Попов
The Invisible Man - брандирана игра на winbet.bg
Снимка: Winbet.bg

The Invisible Man е една от отличните брандирани игри на winbet.bg, които феновете на този тип слотове могат да активират, стига да имат регистрация в най-големия игрален сайт у нас.

Тази ротативка е вдъхновена от знаменития роман на Хърбърт Уелс “Невидимия човек”, за ученият Грифин, който вследствие на проведени експерименти, успява да постигне немислимото - да стане напълно невидим за останалите.

Но какво може да предложи този слот на NetEnt като геймплей, това ще ви разкажем в следващите редове.

The Invisible Man - един впечатляващ брандиран слот на NetEnt

Този слот се играе във формат с пет рила и 20 печеливши линии. Графиката е достатъчно атрактивна, за да ви впечатли, като дизайнът ще ви пренесе в самата лаборатория на Невидимия човек - от двете страни на игралния интерфейс ще забележите колби, пълни с тайнствени течности.

При тази ротативка можете да се възползвате от не един, а два уайлд символа - Police Wild и Griffin Wild. Първият се появява само на барабан 1, а при всяко повторно завъртане се премества с едно място надясно. В същото време Griffin Wild можете да откриете на барабан 5, като при повторните завъртания той се премества с една позиция наляво. Уайлдовете заместват всички останали символи, като освен в основната игра, могат да бъдат изтеглени и по време на безплатни врътки.

По време на основната игра, двата уайлд символа могат да се слеят в един, което от своя страна ще активира десет на брой безплатни завъртания. Ако това се случи и по време на самите врътки, тогава още четири завъртания ще бъдат начислени.

Когато безплатните завъртания са активни, ще забележите появата на два специални измервателни “уреда” - Bonus Game и Police Spins. Те отговарят на двата уайлда, за които вече споменахме. Когато някой от уайлдовете изчезне от екрана след появата си, по едно квадратче на съответния измервателен уред ще бъде запълнено. Всеки уред има по осем квадратчета, а ако успеете да ги запълните докрай, тогава на потребителя ще бъде присъдена съответната бонус функция - Police Spins или Griffin’s Rage Bonus Game.

При Police Spins играчът ще получи три на брой завъртания, но с пет уайлда, произволно поставени на различни места по риловете. Колкото до Griffin’s Rage Bonus Game, тя се провежда на три места, а играчът кликва на различни позиции, за да разкрие наградите, които го очакват.

Можем да обобщим, че The Invisible Man е една стойностна брандирана ротативка, разработена от световноизвестния провайдър на казино игри NetEnt. Бонус функциите ѝ са впечатляващи, а графиката и дизайнът определено не оставят потребителите равнодушни.

Бонус Календар Януари на WINBET

През целия месец януари регистрираните потребители на WINBET могат да се възползват от Бонус Календар Януари, отваряйки по една от къщичките, съответстващи на датата в календара. Там клиентите на игралния сайт ги очакват награди като кеш бонуси, безплатни игри и безплатни залози. Трябва обаче да се има предвид, че къщичките не могат да се отварят с минала или бъдеща дата.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Спонсорирани публикации