Деца, не гасете телевизора! Започва сериалът!

А1 разшири ТВ портфолиото си с детските канали Disney Channel и Disney Junior
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 фев 2023 11:31 | 9 фев 2023 10:40, Красимир Ангелов
Деца, не гасете телевизора! Започва сериалът!

Как да се забавлявате с децата вкъщи, когато междусрочната ваканция приключи? Какво да правите, за да ги спасите от "уф, скучно ми е", когато няма възможност за повече екскурзии, дълги посещения в музеи и паркове, а времето навън е прекалено студено дори за разходки? Това са само част от въпросите, на които повечето родители на деца в предучилищна възраст и малки ученици биха искали да имат отговор.

Един от най-лесните и удобни варианти за домашни забавления за малки и големи са телевизионните предавания, които са не само увлекателни и интересни, но имат и образователен аспект за цялото семейство. От 1-ви февруари разнообразието от телевизионни канали на А1 става още по-голямо, а от тази промяна най-доволни ще останат малките зрители. Компанията добавя към своето портфолио любимите на всички семейства канали Disney Channel и Disney Junior с български дублаж.

Деца, не гасете телевизора! Започва сериалът!

Детските предавания на Disney Channel са познати на малки и големи с някои от култовите си сериали като „Финиъс и Фърб“, „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ и много други. Сред едни от най-успешните младежки сериали в програмата на Disney Channel е поредицата „Групата на Алекс“. Италианският тийн сериал разказва историята на петима приятели, които започват обучението си в гимназията и създават музикална банда. Епизодите са изпълнени със забавни ситуации и показват трудностите, през които преминава всеки ученик – от първите любовни трепети, до срещата с първите отговорности и задачи в живота. Съдържанието акцентира върху реални случки от ежедневието и намирането на тяхното решение и е изключително подходящ за всеки младеж, на когото предстои да се срещне с ученическите проблеми.

С добавянето на този канал, А1 разгръща разнообразието си от детски програми, давайки повече избор от съдържание на най-претенциозните си зрители.

Родителите на деца в предучилищна възраст сред потребителите на ТВ услуги на А1 вече ще могат да се наслаждават на много приятни часове заедно пред екрана с Disney Junior. Каналът предлага интересно и полезно съдържание за по-малката детска аудитория, а сред анимационните герои в програмата са познатият на всички Мики Маус, Спайди и неговите приятели, както и кучето Блуи. Ако децата ви обичат анимационни сериали, запомнете заглавията „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ и „Пижамаски“. Емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат, със сигурност ще спечелят одобрението и доверието ви. Каналът създава добронамерена, приобщаваща и в същото време мотивираща среда, която е близка до малките зрители.

Деца, не гасете телевизора! Започва сериалът!

Потребителите на ТВ услугите на А1 могат да се възползват от пакети с до над 200 канала, от които повече от 70 са в HD качество. Сред каналите на Disney, обичани от любознателните клиенти на телекома са програмите на Fox, National Geographic, National Geographic Wild, Baby TV, a за абонатите на A1 Xplore TV - услугата National Geographic on Demand.


Спонсорирани публикации