3 тенденции при банските, в които да се влюбите

Спонсорирано съдържание | 19 апр 2023 10:17, Александър Попов
3 тенденции при банските, в които да се влюбите

Какво трябва да има във всеки ваканционен куфар? Бански костюм! А понякога не само един. Открийте 3 топ тенденции, които ще бъдат хит на плажа през 2023 и в които и вие ще се влюбите.

Бански на тропически цветя

Банските костюми с тропически принтове са идеален избор за лятото. Те са модерни, цветни и позитивни. В летните колекции ще откриете много различни стилове и цветове бански с тропически цветя и листа. Освен че носят положително настроение, “екзотичните” бански пасват чудесно на загорялата кожа. В такъв бански няма да останете незабелязани. Тропическите цветя завладяха не само дамските бански. Тази година те се забелязват и по доста модели мъжки бански.  
 

Целите дамски бански, танкини и монокини са най-модерни тази година. Въпреки това за дамите, които искат да покажат женските си прелести, перфектни ще бъдат банските костюми с подвижни push-up подплънки и бразилски бикини.

Асиметрични бански

Асиметричните бански остават на мода и тази година. През 2023 те се завръщат не само в ярки цветове, но и в неутрални такива (черно, бежово, бяло), което прави моделите изключително изискани. Ще откриете цели асиметрични бански, монокини, както и асиметрични модели от две части. Просто изберете според фигурата и извивките си. Монокините пасват най-добре на високи и слаби дами с неголям бюст. Целите бански, пасват на всеки, но те са доста удобни за дамите с пищни форми, които предпочитат да прикрият фигурата си или някои несъвършенства. Половинките пък са подходящи за всяка дама, стига кройката им да е добре подбрана.

 
Връзки, връзки и пак връзки

Тази година моделите с интересни и дълги връзки са изключително популярни. На пазара ще откриете цели бански с връзки на гърба, които могат да се завържат по няколко интересни начина, така че да оформят разкошни дизайни. При банските от две части ще откриете горнища с дълги връзки, които могат да се преплетат на корема и да се завържат по различни начини отпред или отзад.

 

През 2023 връзките идват и под формата на страп ленти. Досега страп лентите бяха хит при еротичното бельо, но тази година тенденцията навлиза и при плажните модели. Ако сте от дамите, които харесват този тренд, то не се колебайте да изберете долнища със страп ленти, които да подчертаят красивата ви талия.

Изключително разнообразие от модели бански ще откриете на Astratex.bg.


Още по темата: бански
Още от

Спонсорирани публикации