Дебитна карта neon на tbi bank вече позволява пазаруване с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката

Дебитна карта neon на tbi bank вече позволява пазаруване с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката

Потребителите с безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече могат да пазаруват с нея дори да нямат налични средства по сметката си. По този начин tbi добавя още една функционалност към карта neon, с която прави ежедневното пазаруване на българите по-лесно, по-удобно и по-достъпно.

За да се възползват от опцията за пазаруване с пари на банката и разделяне на плащанията на три равни вноски с 0% лихва, клиентите трябва да имат активиран шопинг лимит, което става за по-малко от 5 минути изцяло през мобилното приложение на tbi.

След като шопинг лимитът (до 5000 лв.) бъде одобрен, всеки може да пазарува с карта neon и да разделя плащанията в рамките на този лимит, независимо от наличността по разплащателната сметка.

Клиентите могат да пазаруват в любимите си физически или онлайн магазини и след това да разделят плащанията за направените покупки на три равни месечни вноски с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката, както и на шест или дванайсет месечни вноски – с много ниска такса от 1.5%. Разделянето на плащания става с няколко клика в приложението.

Taka neon на практика се превръща в дебитна и шопинг карта в едно. Откриването и поддръжката на сметка и карта, както и повечето ежедневни банкови операции през приложението на tbi остават безплатни.

„Клиентите ни вече няма да се притесняват за финансите си всеки месец преди заплата. Те ще могат да пазаруват с финансиране от банката, дори без да плащат лихва за това. Много хора не вярваха, че е възможно в България да има безплатно ежедневно банкиране, но ние го предложихме на клиентите. Не спряхме обаче дотук, а продължаваме постоянно да добавяме нови и нови функционалности към neon и tbi bank app, с които улесняваме ежедневието на българите“, казва Питър Барон, CEO, tbi.

Дебитната карта VISA neon може да се поръча безплатно през мобилното приложение на tbi bank. Разплащателната сметка към картата е безплатна – няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и т.н. По сумата към карта neon дори има лихва от 2.1% (за до 2000 лв.). Клиенти с повече налични средства могат много изгодно да открият и депозит през мобилното приложение – преференциалните лихви достигат до 3% и са най-високите в България.

tbi bank непрекъснато добавя нови функциoналности към карта neon и мобилното приложение за още по-добро клиентско преживяване, като предстои да бъдат достъпни съвместимостите с Google Pay и Apple Pay, което ще позволи клиентите да плащат безконтактно само с телефона си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: tbi bank
Още от

Спонсорирани публикации