Vivacom раздава 100 атрактивни смарт устройства Samsung със специална лятна томбола

Двама късметлии ще спечелят големите награди Galaxy Fold5 и Galaxy Flip5
Спонсорирано съдържание | 9 авг 2023 16:20, Красимир Ангелов
Vivacom раздава 100 атрактивни смарт устройства Samsung със специална лятна томбола

Vivacom ще допринесе за доброто лятно настроение на посетителите на всички свои магазини със специална томбола за 100 атрактивни смарт устройства Samsung. Горещата лятна томбола ще започне на 8-ми август и ще продължи до 6-ти септември включително.

Участие в томболата могат да вземат както клиенти на Vivacom, които са сключили договор преди 1-ви юли, така и всеки посетител на магазините, който се запознае с актуалните предложения на телекома. Всеки от тях ще може да сканира специален QR код, който се намира в касовите зони и да се регистрира за участие. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип и ще бъдат обявени на сайта на Vivacom, където са и пълните правила за участие.

Посетителите на магазините на Vivacom имат шанса да спечелят най-актуалните и хитови смарт устройства на марката Samsung – сгъваемите флагмани Galaxy Fold5 и Galaxy Flip5. Сред списъка е и новият смарт часовник Galaxy Watch6, като тези устройства бяха представени на събитието Samsung Fashion Show в София в края на миналия месец. Атрактивните награди включват още елегантния модел Galaxy A14 5G, както и комфортните безжични слушалки Galaxy Buds 2.

„Vivacom поставя в центъра на всичко, което прави, своите клиенти и затова не спираме да предлагаме иновативни услуги, страхотни оферти и специални томболи като тази, в комбинация с отлично клиентско изживяване. Томболата ни с партньорите от Samsung е нашият летен жест към всички потребители, които искат да се сдобият с ново устройство по лесен и приятен начин“, казва Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Повече информация за условията на лятната томбола на Vivacom и Samsung можете да откриете ТУК.


Още по темата: Vivacom
Още от