Карта за експресни желания

Близо 40 000 клиенти на Пощенска банка са се възползвали от иновативната технология за моментно издаване на дебитни и кредитни карти
Спонсорирано съдържание | 14 авг 2023 14:15, Александър Попов
Карта за експресни желания
Снимка: Pixabay

Светът се развива с изключителна динамика и невероятна скорост, а за потребителите става все по-важно и ценно удобството, което модерните компании им предоставят чрез непрекъснатото усъвършенстване на своите продукти и услуги. За да отговори на тези очаквания, Пощенска банка предлага услугата експресно издаване на дебитни и кредитни карти, с която предоставя на своите клиенти ценни предимства. Благодарение на иновативната технология потребителят може да заяви и получи своята дебитна карта буквално за минути, а кредитна – за до 1 час. Така той получава не просто пластика, но и бързина, качество и спестено време, което е вероятно най-ценният капитал на съвременния човек.

Пощенска банка стартира услугата за експресно издаване на дебитни карти през 2018 г. и две години по-късно предложи същата иновация и за своите кредитни карти. За този период почти 40 000 клиенти на кредитната институция са се възползвали от иновативната технология.

Хронология на успеха

Към момента у нас само Пощенска банка предоставя на своите клиенти възможността да получат експресно както дебитна, така и кредитна карта, и на двата най-разпространени бранда - Mastercard и Visa. Вече в над 10 града в цялата страна, сред които София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Плевен, Пазарджик, Габрово и в общо над 45 локации (финансови центрове) на банката, работят машини за незабавно издаване на карти. Към момента почти 40 000 клиента са се възползвали от бързината на модерната банкова услуга, а стремежът на Пощенска банка е да осигури още по-голямо покритие и да я направи достъпна за повече клиенти в цялата страна. Благодарение на удобството и все по-широката мрежа от локации, в които услугата е налична, се наблюдава повече от двойно увеличение на броя моментно издадени карти през 2022 г. спрямо предходната 2021 г., което несъмнено доказва ролята им в ежедневието на потребителите, наред със спестеното време и достъпа до редица други предимства, които картовите продукти предлагат на своите ползватели.

Дебитна карта за всички желания

Дебитните карти предлагат на потребителите лесен достъп до средствата им по всяко време и от всяка точка на страната, заедно със съвкупност от допълнителни възможности. Те правят трансакциите лесни и удобни, тъй като спестяват време и усилия за своя притежател. Днес много често потребителите предпочитат пазаруването да става от удобството на дома, разплащането да бъде безкешово, а трансакциите с ефект близък до незабавния. Това е и основната предпоставка да бъдат разработвани иновативни концепции в предоставянето на отлични финансови услуги, каквато е и експресната услуга на Пощенска банка за издаване на дебитни карти за броени минути. Картодържателите на дебитни карти, издадени от банката, разполагат още с опцията да сключат чрез банката като застрахователен агент застраховка „Карт протект“, която осигурява защита при загуба или отнемане и последващо неправомерно използване на картата, предоставяна от “Кардиф Общо застраховане, Клон България” КЧТ.

И кредитна карта за допълнителни възможности

Ежедневието ни е изпълнено с изкушаващи оферти, за които важи правилото „сега или веднага“. Кредитната карта като платежен инструмент предоставя свободата на клиентите да разполагат с допълнителни средства по всяко време, за да се възползват от различни предимства и да отговорят на желанията си на момента. Пазаруването онлайн, закупуването на самолетни билети за мечтана почивка или на нови технологични придобивки се случват с лекота, благодарение на модерното финансово решение.

За да посрещне очакванията на своите клиенти и да им предложи отлично потребителско изживяване, Пощенска банка дава възможност и за експресно издаване на кредитна карта. Тя е със специални условия при заявяване на нова карта Mastercard до 30.09.2023 г. Експресното разглеждане и производство на нова кредитна карта е до 1 час, с което клиентът спестява време. Новоиздадената кредитна карта се активира до 15 минути от получаването й, след което може да бъде използвана. Пощенска банка предоставя и допълнителни предимства, сред които дълъг безлихвен гратисен период, безплатна застраховка „Помощ при пътуване“ със застрахователни покрития, осигурявани от „Дженерали Застраховане“ АД, както и опция за сключване чрез Банката като застрахователен агент на застраховка „Защита на плащанията“ - пакет "Покритие на задълженията Плюс" с покрития, осигурявани от застрахователите Кардиф България. При редовната ѝ употреба клиентът се възползва и от още едно предимство, чрез Програмата за лоялност „Моите награди“, която му предоставя шанс за реални парични награди, както и достъп до участие в различни кампании през цялата година.

До 30 септември можете да се възползвате от 50% по-ниска такса за експресно издаване на нова дебитна и кредитна карта.

Карта също може да бъде заявена и в пакет с програма за превод на работна заплата (при заявяване на нова дебитна карта) или с експресен потребителски кредит (при заявяване на нова кредитна карта).

За заявяване на карта е необходима лична карта, както и клиентът да посети един от офисите, в които се предлага услугата за експресно издаване на кредитна или дебитна карта от Пощенска банка. Услугата не се предлага при заявяване на карта онлайн или през друг алтернативен канал и за нея се дължи такса, съгласно Тарифата на Банката.

Всички условия за заявяване и ползване на услугата експресно издаване на дебитни и кредитни карти на Пощенска банка, както и пълна информация за самата услуга и предимствата, която тя предоставя, може да бъде открита онлайн на www.postbank.bg, на кратък номер *7224, както и в офисите на институцията в страната.


Спонсорирани публикации