Там, където мечтите се сбъдват

Твоят нов дом е още по-близо до теб със специални промоционални условия по жилищен кредит от Пощенска банка само през октомври
Спонсорирано съдържание | 10 окт 2023 15:47, Александър Попов
Там, където мечтите се сбъдват

Всяко пътуване, приключение и преживяване оставя трайна следа и богати спомени в съзнанието ти за дълъг период от време. Но замислял ли си се къде се ражда идеята или вдъхновението за всяко от тях? За някои от нас това е времето, прекарано навън сред природата, за други e в компанията на приятели и семейство или иначе казано хората, които ни карат да надминаваме границите си, а за трети – докато релаксират или се презареждат за утрешния ден в уюта на своя дом. Онова любимо, сигурно и скъпо на сърцето специално място, което ти дава мотивация да следваш мечтите си и да се изправяш пред различни предизвикателства с непоколебима решителност и доза смелост. А ако все още нямаш такъв, то сега е отлично време да предприемеш тази стъпка, защото през октомври Пощенска банка ти предлага възможност да придобиеш мечтаното собствено жилище с жилищен кредит при промоционални условия.

Горещи условия за нов дом

Независимо какъв е твоят избор за локация, район, квартал, разположение, вид строителство или предпочитание за различни комуникативни пространства в близост като детски градини, училища или паркове, експертите на Пощенска банка са на разположение да ти съдействат с консултация и да ти предложат персонализирано решение, съобразено с твоите конкретни нужди и предпочитания. Ако кандидатстваш за жилищен кредит от 1-ви до 31-ви октомври 2023 г., можеш да се възползваш от специалните промоционални условия на институцията и да спестиш от първоначалните си разходи, свързани с финансирането на новия ти дом, като се възползваш от възстановяване на разходите за учредяване на ипотека в размер до 800 лв. В допълнение, в периода на кампанията, можеш да ползваш и още отстъпки – без такса за анализ и документално оформяне на обезпечението, и такса за оценка на обезпечението, при покриване на други съществуващи задължения. А ако към момента на кандидатстване за жилищен кредит, в периода на кампанията, не ползваш друг продукт в банката, можеш да се възползваш и от допълнителна преференция - още до 400 лева допълнително възстановяване на разходите за учредяване на ипотека, но не повече от общо 1200 лв.

От тези горещи условия можеш да се възползваш при покупка на жилище или рефинансиране на съществуващи задължения. Кредитът може да е в размер до 350 000 евро или 700 000 лева, със срок до 35 години, погасяване на равни или намаляващи месечни вноски, а размерът на финансиране е до 85% от размера на обезпечението.

Посочените промоционални условия могат да се комбинират и с новото предложение на Пощенска банка за жилищен кредит с фиксирана лихва за първите 10 години в евро, който Пощенска банка представи съвсем скоро на пазара. С него потребителите, които планират покупка на имот, получават възможност за дългосрочна сигурност и предвидимост на месечните вноски за 10 години напред, и представлява оптимално решение на  конкретно очакване на потребителите да могат дългосрочно да планират разходите си.

Избери точния момент и се довери на точния партньор

Важните хора в живота ти те мотивират да бъдеш постоянен в преследването на целите и мечтите си, а финансовият партньор те подкрепя, за да вървиш уверено по пътя на реализацията им. Пощенска банка е сред лидерите на пазара на финансови услуги и има дългогодишен опит в жилищното кредитиране. В специализираната мрежа от 32 центъра за жилищно кредитиране в страната можеш да получиш професионални съвети от банковите специалисти, свързани с ипотечните продукти, процеса на кандидатстване, както и гъвкаво решение, съобразено с конкретните ти нужди. За твое още по-голямо удобство можеш да заявиш жилищен кредит изцяло дистанционно чрез Онлайн центъра за жилищно кредитиране, както и да получиш предварително одобрение на искания от теб кредит.

Пълна информация за промоционалната оферта за жилищен кредит, както и останалите условия по жилищни кредити, предлагани от Пощенка банка можеш да намериш във всеки офис на Пощенска банка от широката ѝ клонова мрежа, както и онлайн на www.postbank.bg.


Още по темата: Пощенска банка
Още от