Романтична комедия и два приключенски екшъна сред акцентите на А1 Видеотека през ноември

Спонсорирано съдържание | Обновена: 3 ное 2023 11:45 | 3 ное 2023 11:40, Красимир Ангелов
Романтична комедия и два приключенски екшъна сред акцентите на А1 Видеотека през ноември

През ноември потребителите на А1 Видеотека могат да се насладят на богата селекция от нови заглавия, сред които са седмата част на поредицата „Трансформърс: Възходът на зверовете“, романтичната комедия „Без лоши чувства“ и екшънът „Светкавицата“ на DC.

Продължението на поредицата „Трансформърс: Възходът на зверовете“ е седмата част на завладяващия фантастичен екшън и е част от предложенията в А1 Видеотека през ноември. Действието се развива през 1994 г. и разказва за изцяло нов вид Трансформъри – Максималите, които векове наред са били скрити на нашата планета. Мракът обаче ги намира отново, когато пред човечеството се появява нова заплаха за съдбата на всички живи същества – Уникрон. Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи са поставени пред най-голямото си предизвикателство, а именно да се бият рамо до рамо с Максималите, за да могат да спасят Земята.

"Без лоши чувства", с участието на носителката на Оскар Дженифър Лорънс, в ролята на Мади, разказва историята на момиче в трудна финансова ситуация. Мади получава интересна оферта за работа – богати родители я наемат да се среща със сина им до заминаването му в колеж. Но младежът Пърси се оказва предизвикателна задача, а Мади разполага с лятото, за да изпълни задачата си и да спаси дома си.

Друго предложение, което абонатите на Xplore TV ще могат да наемат в А1 Видеотека, е приключенският екшън „Светкавицата“ по едноименния герой на комикс-гиганта DC. Бари използва суперсилите си, за да пътува назад във времето и да промени събития от миналото. Той обаче неволно променя хода на бъдещето и попада в друга, различна реалност. В нея Бари се сблъсква с генерал Зод, който се е завърнал и заплашва да унищожи човечеството. Този път няма супергерои, които да му помогнат, освен ако не успее да измъкне един много различен Батман от пенсия и да освободи един затворен криптонец, макар и не този, когото търси. За да спаси света, в който живее и да върне бъдещето, което познава, единствената надежда на Бари е да влезе в надпревара за живота си. Но дали саможертвата ще е достатъчна, за да възстанови вселената?

Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират от над 25 000 филми и сериали. Като част от нея, А1 Видеотека предоставя на абонатите чуждестранни и български продукции всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.


Още по темата: А1А1 Видеотека
Още от

Спонсорирани публикации