Селекция от филми на половин цена очаква зрителите на А1 Видеотека по случай Black Friday

Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 ное 2023 12:07 | 14 ное 2023 12:00, Красимир Ангелов
Селекция от филми на половин цена очаква зрителите на А1 Видеотека по случай Black Friday

 През месеца на големите промоции любителите на филмите ще могат да гледат хитови заглавия в А1 Видеотека с 50% отстъпка. От 14 до 28 ноември избрани филми от различни жанрове ще бъдат предлагани на половин цена за абонатите на A1 Xplore TV, а някои от интересните заглавия са екшън филмът „Убийствен влак“, семейната драма „Джиджи и Нейт“ и анимацията „Бебе Бос: Семейни работи“.

„Убийствен влак“ разказва за петима наемни убийци, озовали се в един и същ високоскоростен влак, но не с една и съща мисия. Екшън комедията дава на зрителите от всичко по много, като паралелно разкрива личните истории на героите и така води до постепенно изясняване на ситуацията, в която е попаднал всеки от тях. Сцените са изпълнени с ефектни каскади, ретроспекция и редица обрати, а актьорският състав няма да ви разочарова. В центъра на сюжета стои главният герой Калинката (Брад Пит) – наемен убиец с изключително лош късмет, който, както винаги, се озовава в неочаквана ситуация, от която трябва да намери изход. Филмовата адаптация на известния роман на Котаро Исака е чудесен избор за цялото семейство, а този месец е наличен на половин цена в А1 Видеотека.

„Бебе Бос: Семейни работи“ се предлага с българско аудио и ще зарадва зрителите с увлекателната история на малкия пакостник Тед, по-познат като Бебе Бос. Сега Тед и неговото братче Тим са вече пораснали и са се отдалечили един от друг. Тед отново е шеф на сериозна компания и вярва, че всичко може да се купи с пари, Тим, от друга страна има свое семейство. Във вълнуващата история се появява и ново Бебе Бос, което иска отново да сближи двамата братя със свой собствен екстравагантен подход. Ще успеят ли да разберат двамата братя какво има истинско значение – научете сами.

Драматичният филм „Джиджи и Нейт“ е гаранция за разчувстваща вечер пред екрана, която ще разкаже историята на едно приятелство отвъд границите. Младият Нейт се готви за колеж, когато претърпява инцидент и остава в инвалидна количка. Докато момчето отчаяно се бори да продължи напред със своя живот, лъч светлина се появява в лицето на животно помощник. Джиджи е интелигентна и любопитна маймунка с изявен характер, която е на път да се превърне в неговия най-добър приятел и единствено спасение. Дали обаче обществото ще ги подкрепи и какво ще коства на Нейт да защити своя приятел?

Тези и още много други разнообразни предложения ще бъдат достъпни за абонатите на А1 Xplore TV на специални цени по случай Black Friday. За 2 седмици (14.11.23 – 28.11.23) избраните заглавия могат да бъдат наети за 48 часа срещу 50% от редовната си цена. Благодарение на изкуствения интелект и богатото портфолио от филми и сериали, във Видеотеката на А1 всеки може да открие заглавие спрямо предпочитанията си.


Още по темата: А1А1 Видеотека
Още от