Wayclix.com – иновативната платформа за свързано планиране на пътуване

Бързо, лесно и във вашия бюджет!
Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 дек 2023 13:17 | 14 дек 2023 13:17, Александър Попов
Wayclix.com – иновативната платформа за свързано планиране на пътуване

„Живеем в динамични времена и всички пътуваме все по-често. Планирането и организацията обаче са доста натоварващи не само като време, но и като съобразяване на цялостната картина на пътуването. Кои са удачните полети, откриването на подходящ трансфер от и до летището и намирането на хотел, който от една страна е достатъчно близо до желаните туристически или бизнес дестинации и от друга – нощувките в него да са финансово достъпни за нас, са все проблеми, с които всички се сблъскваме. За това създадохме Wayclix.com. Това е платформа за свързано планиране на пътуване в рамката на предварително зададен бюджет“, това заяви пред Dnes.bg Николай Недков, съосновател на Wayclix.com.

“Чрез Wayclix.com всеки може да планира пътуване и то само с няколко кликвания. Без стрес, без напрежение и най–важното – бързо и на едно място! Всичко е много лесно. Задавате един общ бюджет за полет, трансфер и настаняване. Избирате дати, дестинация, брой пътуващи и вид трансфер и сайта върши всичко останало. Първоначално получавате персонализирано предложение за полет (най-евтиния вариант), трансфер и хотел (най-близкия до центъра на града, вписващ се в бюджета) - всичко заедно в зададената бюджетна рамка. Можете да модифицирате всеки един елемент от това предложение съгласно вашите специфични изисквания. Всяка промяна веднага се отразява на общия бюджет и така следите целия процес на планиране през цялото време. Създали сме го така, че потребителите да откриват винаги най-доброто за парите си, като същевременно се ориентират веднага на картата на града в обстановката на бъдещото си пътуване“, допълни г-н Недков.

Wayclix.com е подходяща както за хора, които пътуват за почивка и забавление, така и за тези тръгнали по бизнес дела. Сайтът има за цел да подпомогне всички, за които бюджетът и носещата спокойствие и увереност перфектна предварителна подготовка са най-важни.


Още по темата: Wayclixcom
Още от

Спонсорирани публикации