Galaxy S24 – устройството, което ще ви помогне да правите още по-добри снимки

Спонсорирано съдържание | 25 яну 2024 15:35, Красимир Ангелов
Galaxy S24 – устройството, което ще ви помогне да правите още по-добри снимки

В последните седмици светлината на прожекторите е насочена към първата AI серия смартфони на Samsung – Galaxy S24. Трите устройства от серията – Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra, са с множество впечатляващи функции, задвижвани от AI, една от най-ярките обаче несъмнено е камерата.

Обединявайки изкуствен интелект и фотография толкова умело, устройствата от новата Galaxy S24 серия имат потенциала да превърнат всеки, ако не в професионален фотограф, то със сигурност в човека, снимащ най-добре паметните моменти сред всички свои приятели. Трите смартфона вече могат да бъдат предварително поръчани на A1.bg, а доставките предстои да започнат до дни!

Ако искате да сте сред първите, докоснали се до магията на Galaxy AI, имате време до 30 януари да направите предварителна поръчка на уебсайта на телекома. Разбира се, добрите предложения не приключват до тук, защото всеки направил предварителна поръчка, ще получи модела с по-голяма памет на цената на по-малкия вариант, спестявайки си до 500 лева.

Трите модела могат да бъдат поръчани онлайн от A1.bg в брой и на изплащане за 24 и 36 месеца. Samsung Galaxy S24 256GB е наличен на цени от 38,99 лева на месец за три години с план Unlimited Ultra. Galaxy S24+ 256GB се предлага на цени от 52,99 лева, а Galaxy S24 Ultra 512GB от 69,50 лева на изплащане за три години с план Unlimited Ultra.

Всеки поръчал Galaxy S24+ и S24 Ultra от А1.bg., ще получи и комплект аксесоари на стойност 200 лева, който включва SmartTag2, 25W адаптер и Wireles Charger Pad. А1 има подарък и за тези, които ще изберат Galaxy S24 - SmartTag2 и 25W адаптер, чиято стойност е 100 лева.

Ако все още не сте убедени, че това ще бъде следващият ви смартфон, почакайте да чуете за всички функции, с които е снабдена камерата на новите Samsung Galaxy S24!

На първо място, с помощта на AI, серията слага край на размазаните и пикселизирани изображения, направени от далечно разстояние. Снимките и видеата ви ще бъдат по-ясни от всякога, дори с х3 увеличение. Това означава, че независимо дали сте опитен фотограф или човек, който обича да запечатва важните мигове, тази функция е тук, за да повиши качеството на заснетите кадри и нивото на фотографските ви умения.

Освен улавянето на кристално ясни кадри, Galaxy S24 ще ви разкрие магията на обработката с помощта на изкуствен интелект. Искате да премахнете даден обект от снимката? Вече е възможно. С помощта на Galaxy AI можете да изтривате обекти, както и да сменяте местоположението и размера им, без това да влияе на задния фон, тъй като изкуственият интелект ще „запълни“ празните места незабележимо.

Това са само част от многото впечатляващи функции и характеристики на Samsung Galaxy S24. А възползвайки се от възможността за предварителни поръчки от А1, не само ще сте сред първите притежатели на тези смартфони „от бъдещето“, но и ще можете да се насладите на ексклузивни предимства и оферти. За това не губете време, а направете предварителна поръчка на Samsung Galaxy S24 днес и се впуснете в това приключение, което ще преобрази начина, по който заснемате и увековечавате най-ценните си моменти.


Спонсорирани публикации