Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024

Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път в България, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти с дизайн, посветен на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж
Спонсорирано съдържание | Обновена: 31 яну 2024 17:00 | 31 яну 2024 16:56, Красимир Ангелов
Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024

Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявиха партньорство за създаване на уникални дебитни и кредитни карти с официалния дизайн на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

"Партньорството между Visa и Fibank представлява още една стъпка в нашия ангажимент за иновации и трансформация в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите възможност да носят със себе си не само удобството на плащанията, но и символ на връзката си с едно от най-престижните спортни събития - Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява постоянния ни ангажимент към иновациите и желанието ни да създаваме изключителни преживявания за нашите потребители", сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

"В резултат на дългогодишното  ни партньорство с Visa България, заедно  решихме да представим на нашите  клиенти едно ново поколение  дебитни и кредитни карти. Тези  карти не само се отличават  със своя специален дизайн, посветен  на Летните олимпийски игри  в Париж, но и изпращат ясно  послание за нашата подкрепа  към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да акцентираме върху ценностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си - насърчаване на толерантността и взаимното разбирателство между народите. С новия и стилен дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има възможност да носи със себе си частица от емоцията на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му напомня, че има още много неща, които ни обединяват", каза г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank.

Дизайнът на картите изобразява:

·     Дебитна карта - олицетворението на един от най-емблематичните символи на Париж и Франция - Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините.

·     Кредитна карта (златна) - величествената Триумфална арка, символ на победата и триумфа.


Още по темата: Fibank
Още от