Новите неограничени мобилни планове Unlimited на А1 осигуряват до 24 месеца безплатен достъп до дигитални услуги

Всички мобилни тарифи на оператора предлагат неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България
Спонсорирано съдържание | 1 фев 2024 15:16, Красимир Ангелов
 Новите неограничени мобилни планове Unlimited на А1 осигуряват до 24 месеца безплатен достъп до дигитални услуги

А1 обнови своите мобилни планове Unlimited, които вече предлагат повече стойност за клиентите, предоставяйки широк избор от дигитални услуги за целия срок на договора. Тарифите на телекомуникационния оператор остават четири – S, M, L и Ultra, като всички предлагат неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България според Ooklа, както и достъп до 5G ULTRA.

Новите планове предлагат богат избор от дигитални услуги, част от които са уникални за страната. Клиентите могат да избират от Netflix, който се предлага само от А1 в България, филмите и сериалите на HBO MAX, мобилна телевизия с Xplore TV GO, стрийминг на музика и аудиокниги с Deezer и Storytel, най-добрите спортни първенства и състезания с каналите на MAX Sport и Diema Xtra, образователните платформи е-просвета и BELL.bg и абонамент за бизнес издания като „Капитал“ и „Мениджър“.

Поради големия интерес към дигиталните услуги А1 вече предлага до три промоционални позиции, в които клиентите могат да активират услуги с безплатен промоционален период до 24 месеца според избрания план, което осигурява ненадминато разнообразие за абонатите на оператора. Според това дали искат да гледат любимия сериал, спортно събитие или предаване, потребителите могат сами да избират и променят своите дигитални услуги безплатно веднъж в месеца от профила си в приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.

 

 


Спонсорирани публикации