Програма "Към дома" на Пощенска банка предлага цялостни решения за потребителите

Програмата е създадена да отговори на очакванията на потребителите за по-изгодно финансиране на техния нов дом, като предоставя депозитна сметка и жилищен кредит при преференциални условия
Спонсорирано съдържание | 5 фев 2024 17:07, Красимир Ангелов
Програма "Към дома" на Пощенска банка предлага цялостни решения за потребителите

Пощенска банка стартира кампания за своята комплексна програма, с която клиентите имат възможност да спестяват за нов дом и да ползват жилищно кредитиране при преференциални условия. „Към дома“ е финансово решение с добавена стойност, създадено с цел да помага по пътя към реализацията на мечтания дом, като комбинира два банкови продукта. По програмата, клиентите имат могат да открият депозитна сметка „Към дома“ с преференциални условия, по която да спестяват своето собствено участие в покупката на жилище, както и да заявят нов жилищен кредит с промоционални условия.

„Програма „Към дома“ бе създадена с идеята да отговори на очакванията на потребителите за цялостни решения с фокус върху техните конкретни нужди. Като една от водещите банки в сферата на жилищно кредитиране, ние знаем, че клиентите се нуждаят не просто от кредит, а от доверен финансов партньор, на който могат да разчитат през целия път от взимането на решението за собствен дом до неговото закупуване. Процесът по финансиране на желаното жилище стартира много преди самия кредит, с осигуряването на собствено участие в сделката, и ние искаме да бъдем до него още при тази първа и важна стъпка. Нашата програма предоставя на потребителя възможност да се възползва от промоционален депозитен продукт и така средствата му да работят по-добре за него, докато избере конкретен имот. В допълнение може да заяви и нов жилищен кредит при атрактивни условия, с който да финансира покупката на нов дом. По този начин помагаме на клиентите си да вървят уверено по пътя към мечтания дом, ползвайки комбинация от банкови продукти с нашето специално предложение”.

Програма „Към дома“ се явява естествено продължение на мисията на Пощенска банка да развива и обогатява продуктовото си портфолио с пакетни предложения без еквивалент на пазара. Само в периода на Програмата - от 01 февруари до 30 април 2024 г., клиентите могат да открият депозит “Към дома” с преференциални условия, за срок от 12 месеца, при минималната сума от 10 000 лв.,  с възможност за довнасяне на суми по всяко време, без ограничения и без такса за вноска на каса. Като част от условията по програмата, клиентите могат да заявят и нов жилищен кредит в размер до 350 000 евро или еквивалент в лева и срок до 420 месеца при преференциални условия, с които могат да спестят част от първоначалните разходи, свързани с кредита. Условията са валидни при открит депозит „Към дома“ и кандидатстване за нов жилищен кредит в периода на Програмата, последвало одобрение и сключен договор за жилищен кредит в рамките на 12 месеца от датата на откриване на депозита. Заедно с  промоционалните условия, Пощенска банка предоставя възможност и за гъвкаво погасяване на кредита с опция „Флекси“, с която клиентите могат да намаляват и увеличават месечната си вноска, а също и да пропускат едно месечно плащане в годината.

Пълна информация за програма „Към дома“, продуктите включени в нея, както и условията за кандидатстване за жилищен кредит могат да бъдат открити във всеки офис от широката клонова мрежа на Пощенска  банка в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.


Още по темата: Пощенска банка
Още от