neon на tbi bank интегрира Apple Pay

Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 фев 2024 16:51 | 7 фев 2024 16:48, Красимир Ангелов
neon на tbi bank интегрира Apple Pay

Притежателите на дебитната карта neon на tbi bank вече могат да плащат само с телефона си.

След като в края на миналата година tbi внедри Google Pay за Android, карта neon вече може да бъде добавена и в Apple Wallet, позволявайки на потребителите да правят безконтактни плащания от своите iOS устройства.

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на банката трябва единствено да инсталират приложението Apple Wallet на своя телефон и да добавят neon картата си към дигиталния портфейл.

По този начин tbi реализира може би най-очакваната функционалност от своите клиенти, приоритизирайки я пред останалите новости, които екипът на neon и tbi bank app непрестанно развива.

„Винаги слушаме клиентите си и се стремим да отговорим на очакванията им възможно най-скоро. Добавянето на възможност за плащане с neon чрез дигитален портфейл бе най-желаната функционалност. Щастливи сме, че вече я предоставяме на практика за всичките ни клиенти, но това е само началото – никога не спираме да работим върху иновации и нови функции, с които да правим пазаруването с neon и управлението на личните финанси с tbi bank app още по-удобно и вълнуващо“, казва Питър Барон, CEO на tbi.

Преди точно една година neon и tbi bank app предизвикаха българския банков сектор със своя модел за безплатно ежедневно банкиране – без такси за откриване и поддръжка на сметка, неограничен брой преводи в лева и евро без такси, опции за разделяне на плащания и финансиране без оскъпяване, както и доходоносна разплащателна сметка и най-добрите лихви по депозити. През 2023 г. tbi непрестанно въвеждаше нови и нови функционалности, с които подобри ежедневието на потребителите, а 2024-а също идва с амбициозна заявка за редица новости.


Спонсорирани публикации