Хитови заглавия на половин цена в А1 Видеотека по случай празника на любовта

Спонсорирано съдържание | 13 фев 2024 13:01, Александър Попов
Хитови заглавия на половин цена в А1 Видеотека по случай празника на любовта

Специално за Свети Валентин зрителите на А1 Видеотека ще могат да се насладят на хитови заглавия с 50% отстъпка. Намалението е валидно до 26 февруари за всички абонати на платформата Xplore TV, от която филмите могат да бъдат наети на половин цена за период от 48 часа.

Феновете на горещите любовни истории ще могат да наемат хитовия „Петдесет нюанса сиво“, както и останалите два филма от трилогията – „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ на половин цена. Поредицата е базирана на бестселърите на английската писателка Е. Л. Джеймс, а любовната история на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей, изиграни от Дакота Джонсън и Джейми Дорнан, завладя целия свят. С елементи на трилър и еротика, филмите обещават горещ празник на любовта.

Любителите на трилър мистериите ще оценят „Ад“ по едноименната книга на Дан Браун, адаптирана за големия екран от режисьора Рон Хауърд и сценариста Дейвид Кеп. Известният символист Робърт Лангдън (Том Ханкс) следва улики, свързани с великия средновековен поет Данте Алигиери. Когато Лангдън се събужда в италианска болница с амнезия, той се съюзява със Сиена Брукс (Фелисити Джоунс) - лекар, за когото се надява, че може да му помогне да възстанови спомените си. Двамата се състезават с времето, за да спрат разпространението на вирус, който може да унищожи половината от населението на света.

Зрителите, които са решили да прекарат празника със смях, могат да изберат „Едва сега започваме“. Екшън комедията с участието на световноизвестните звезди Морган Фрийман и Томи Лий Джоунс проследява историята на бивш агент на ФБР и бивш адвокат на мафията. Двамата решават да се оттеглят и да заживеят във вила на остров Капри. Съвсем скоро спокойствието им бива разрушено и те трябва да загърбят личните си дразги, за да окажат на мафията съпротива за последен път. Лентата обещава много забавление и приятно прекарано време пред екраните.

А1 Видеотека на Xplore TV предлага на зрителите избор между редица български и чуждестранни заглавия от разнообразни жанрове. Ново филмово съдържание е достъпно всеки месец, което може да бъде наето за 48 часа и да се гледа неограничен брой пъти. С помощта на изкуствения интелект феновете на Видеотеката могат да се насладят на предложения спрямо техните предпочитания.


Още по темата: А1Xplore TV
Още от

Спонсорирани публикации