Всички модели смарт часовници от А1 на лизинг с 0% оскъпяване през март

Клиентите могат да се възползват от промоционалните условия за нов смарт часовник на лизинг без лихва с плановете Unlimited до 31 март 2024 г.
Спонсорирано съдържание | 6 мар 2024 11:43, Красимир Ангелов
Всички модели смарт часовници от А1 на лизинг с 0% оскъпяване през март

От 1 март до края на месеца A1 предлага всички налични модели смарт часовници на лизинг с 0% лихва с плановете Unlimited. Потребителите могат да вземат на лизинг желаното устройство, без да се притесняват от допълнителни разходи за лихва, като по този начин телекомът прави най-съвременните технологии по-достъпни за потребителите.

В промоцията през март са включени актуални смарт часовници на водещи марки като Samsung, Huawei и Xiaomi. Условията на лизинга без оскъпяване са валидни при закупуване на устройство с абонамент за план Unlimited както за нови, така и за настоящи клиенти на оператора.

Сред предложенията е Samsung Galaxy Watch6 Classic 43 mm LTE с елегантен дизайн в сребрист цвят. Смарт часовникът може да се похвали с 1,31-инчов Super AMOLED дисплей, интуитивно скролване и завъртане във всяка посока и персонализирани тренировъчни програми, което го прави отличен избор за потребителите, които ценят стила и функционалността. Устройството се предлага на лизинг с 0% лихва от А1 на цена от 33,30 лева за 23 месеца и първоначална вноска 34,09 лева с план Unlimited Ultra за период от 2 години.

За хората с активен начин на живот препоръчан избор е моделът Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE. Той предлага смел дизайн в черно и 1,47-инчов Super AMOLED дисплей. Galaxy Watch6 44mm LTE следи здравето през цялото денонощие и измерва телесния състав благодарение на технологията BioActive на Samsung. Цените на лизинг започват от 28,32 лева за 23 месеца и първоначална вноска 28,63 лева с план Unlimited Ultra.

Смарт часовниците Huawei от серията GT 4 също са сред промоционалните модели, които се отличават със стилен дизайн и редица подобрени функции за проследяване на здравните показатели. За дамите се предлага моделът Huawei GT 4 41mm с луксозен дизайн в светло злато и каишка миланска плетка, 1,32-инчов AMOLED дисплей и до 7 дни живот на батерията. Huawei GT 4 41mm може да се закупи на цени от 25,02 лева за 23 месеца и с първоначална вноска 24,53 лева с план Unlimited Ultra.

Мъжкият модел Huawei GT 4 46mm се предлага в черно с по-голям 1,43-инчов AMOLED дисплей и до 14 дни живот на батерията, което го прави идеален за тези, които отдават приоритет на издръжливостта. Може да бъде закупен на лизинг без оскъпяване с план Unlimited Ultra на цена от 20,82 лева за 23 месеца и с първоначална вноска 21,13 лева.