InterContinental Sofia е "Водещ хотел на България 2024"

Престижното отличие се присъжда от Световните туристически награди за шеста поредна година
Спонсорирано съдържание | 7 мар 2024 13:20, Александър Попов
InterContinental Sofia е "Водещ хотел на България 2024"

InterContinental Sofia добави поредния приз ĸъм богатата  си колекция от международни  награди. Eдинственият представител  на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts беше обявен за „Водещ хотел на България“ за 2024 г. Отличието се присъжда за шести пореден път от най-престижната световна класация за оценка на хотелски и туристически продукт - World Travel Awards.

„Тази награда е поредното признание за високия професионализъм на целия екип на InterContinental Sofia, който само за няколко години след своето откриване вече може да се похвали с цели 26 международни отличия “, сподели генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. Той допълни, че очаква и през настоящата година хотелът в София да запази лидерската си позиция в петзвездния сегмент в страната, продължавайки да допринася за утвърждаването на столицата като желана туристическа дестинация.

Световните туристически награди се провеждат ежегодно, като тази година церемонията по награждаването се състоя в Берлин, Германия. Те са създадени през 1993 година и са световно признат еталон за отлично качество и най-високи постижения в сектора. Днес марката World Travel Awards е призната в световен мащаб и е символ за качество и върхови постижения в индустрията, като победителите в нея се избират на база оценка на крайни потребители и професионалисти в сферата на туризма на световно, регионално и национално ниво.

За InterContinental Sofia

InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – лидер в хотелиерската  индустрия с повече от 6,000 хотела  в над 100 страни. Хотелът е собственост  на водещата инвестиционна компания  „Галакси Инвестмънт Груп“. Той  предлага неповторимо изживяване  и спиращи дъха гледки към  катедралата „Св. Александър Невски“  и планината Витоша.


Спонсорирани публикации