Пролетна селекция смартфони от среден клас с до 80% отстъпка от А1

Цените на избраните устройства в селекцията започват от 19,99 лв. в брой
Спонсорирано съдържание | 5 апр 2024 13:00, Красимир Ангелов
Пролетна селекция смартфони от среден клас с до 80% отстъпка от А1

През април всички настоящи или нови клиенти на А1 могат да избират между богата селекция от смартфони от средния клас с до 80% отстъпка. Цените на устройствата стартират от 19,99 лева в брой и се предлагат с планове Unlimited от телекома, които са с промоционални месечни такси. Клиентите, взели нова или преподписали съществуваща мобилна услуга за планове Unlimited M, L и Ultra, ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора.

В селекцията са включени Motorola G54, Xiaomi Redmi Note 13 5G, Honor Magic5 Lite, Samsung Galaxy A35 и Samsung Galaxy A54 5G.

Избери между селекция смартфони на достъпна цена с до 80% отстъпка от стандартната според твоите нужди и предпочитания:

Голям екран и по-малко скролване

Motorola G54 е част от пролетната селекция на А1 и този месец може да бъде закупен с 80% отстъпка. Устройството предоставя 6,5-инчов Full HD+ дисплей и съотношение на страните 20:9, което позволява на притежателя му да вижда повече от съдържанието на екрана, без да се налага да скролва толкова много. Въпреки големия екран обаче, Motorola G54 е създаден с удобен за ръката дизайн. Смартфонът разполага и с озвучаване от Dolby Atmos®, подобрения в баса и вокалите, както и големи стерео говорители. По време на пролетната кампания на А1 моделът се предлага със 71% отстъпка на цена от 19,99 лева в брой с план Unlimited.

Компактност и плавно изживяване

Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256 GB е още един смартфон, който тази пролет идва с 80% отстъпка от А1. Устройството се предлага на достъпната цена от 29,99 лева в брой с план Unlimited от А1. Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с ултратънък страничен панел за удобство при държане в ръка и по-малко тегло спрямо предходния модел. Сред отличителните му характеристики е и силно реагиращото сензорно управление с 240Hz честота на семплиране. По този начин по време на гейминг или друга натоварваща дейност този смартфон осигурява плавни движения от професионален клас.

Грижа за зрението и повече издръжливост

Honor Magic5 Lite е смартфонът, който може да издържи до 3 дни с едно зареждане. Това е благодарение на мощната батерия от 5100 mAh и възможността за пестене на енергия с интелигентно решение от Honor. Само с 30 минути бързо зареждане от 40W и този 5G смартфон може да осигури продължително гледане на видеоклипове до 12,5 часа. Освен обещание за издръжливост, Honor Magic5 Lite допринася и за грижата за зрението. С усъвършенствана 1920 Hz високочестотна PWM технология за затъмняване, очите винаги ще бъдат защитени при слаба светлина. През април смартфонът може да бъде закупен от А1 за 49,99 лева в брой с план Unlimited.

Безопасност на личните данни

С висок рейтинг EAL5+ платформата за сигурност Samsung Knox Vault, с която Samsung Galaxy A35 е снабден, помага за защита на личните данни. Тя се състои от различни механизми за сигурност, които предпазват чувствителните данни от злонамерени софтуерни заплахи и гарантират спокойствието на потребителя от момента, в който включи устройството. Освен това, актуализациите на операционната система и поддръжката на софтуера за сигурност са гарантирани за до 5 години. Смартфонът се предлага с 57% отстъпка по време на пролетната кампания на А1 за 149,98 лв. в брой с план Unlimited, като през април клиентите могат да го закупят и в комплект с Galaxy Fit 3 и слушалки ttec MODE.

Нощни снимки и свежи цветове

Samsung Galaxy A54 5G 128GB е още едно устройство, което е част от пролетната селекция на А1 и се предлага при атрактивни условия от 259,99 лв. в брой с план Unlimited, с 43% отстъпка от стандартната цена. Смартфонът идва в свежи цветове със стилен дизайн и първокласно стъклено покритие на панела. Устройството предлага висококачествени видеоклипове с функции за автоматично кадриране и автоматичен фокус, както и усъвършенстван сензор за снимки в нощен режим. Друга опция на камерата, която бързо ще се превърне в любима, е функцията Object eraser. Вместо да търсиш момент за перфектния кадър, снимай веднага, а след това премахни излишните обекти.

Повече информация за устройствата от пролетната селекция.

През целия април потребителите на телекома могат да вземат своето устройство от магазините на А1 и от сайта на a1.bg в брой или на изплащане за 36 месеца с план Unlimited.
 


Спонсорирани публикации