Пух: Ако всичко на света е мед...

Мил спомен към философските мисли на едно мече
Обновена: 13 юли 2011 15:08 | 13 юли 2011 15:06, Петя Славова
9
Пух: Ако всичко на света е мед...
Снимка: Форум Филм

Той е малко мързеливо мече, обича мед, оплита се често в собствените си размисли и има много приятели. Идеите му кръстосват света, а философията му вдъхновява малки и големи.

Пух отново идва на големия екран. Walt Disney се зае да филмира отново неговите приключения.

Първата екранизация на историята му е създадена преди повече от 35 години.

С присъщото очарование, остроумие и хрумки на оригиналните епизоди, този изцяло нов филм, събира отново зрителите с “глупавото мече” и приятелите му Тигър, Заек, Прасчо, Канга и Ру, както и последния, но не и по важност Йори, който е загубил опашката си.

Още по темата

“Е, опашката или е тук или не е”, каза Пух. “А твоята не е...тук”. Бухалът изпраща цялата тайфа на изпълнено с приключения пътуване в търсене на Кристофър Робин, когото трябва да спасят от въображаем враг. Очертава се един изключително натоварен ден за мече, което е излязло просто да си намери малко мед.

Вдъхновена от пет разказа от популярните книги на А.А. Милн за Мечо Пух,  класическата за Disney рисувана анимация ще се появи на голям екран у нас на 22 Юли.

Дотогава ще ви припомняме някои от най-свежите мисли на Пух и компания. Ето и първата: „Ако всичко на света е мед, а аз съм това, което похапвам, то значи съм мече от мед и живота е мнооого сладък”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Върви си Йори и среща Мечо Пух с лопата в гората. Накъде с тая лопата, Пух? Погребвха Прасчо. А защо цялата е в кръв? На 2 пъти се опита да изпълзи, свинята му със ***!
8
0
 
39
 
! Отговори
ИЛИЕВ преди 12 години
"Колкото повече - толкова повече" : любимата ми фраза на Мечо Пух
7
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Прасчо, Кристофър Робин ни даде десет делвички мед - по осем за всеки!Прасчо мисли... - Ама, Мечо, как така по осем, десет делено на две не е осем.- А, не знам, аз моите осем вече си ги изядох.
6
6
 
45
 
! Отговори
Мечо Пух преди 12 години
Мечо Пух отива при Прасчо и му казва:- Искаш ли да отворим заедно търговска фирма?- И какво ще правим - ще продаваме мед ли?- Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.
5
11
 
38
 
! Отговори
Мечо Пух преди 12 години
Мечо Пух върви из гората и гледа на едно дърво кошер. Качва се и почва да яде мед като бърка с лапи в кошера. Тръгва да слиза но от меда залепнал за дървото. Не щеш ли по пътеката се задава ПрасчоМечо Пух се провиква:- Прасчо, Прасчооо, моля ти се отпори ме!Прасчо го отпрал след няколко часа завалял дъжд и Мечо Пух сам паднал от дървото.
4
11
 
37
 
! Отговори
Мечо Пух преди 12 години
Седят си Мечо Пух и Прасчо на полянката.Пух яде вафла.По едно време Прасчо пита Пух:-Абе Пух що ти е толко кафява вафлата.-Щото я ям за трети път.
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kolkoto pove4e , tolkova pove4e ..
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
прекрасно филмче за най-малките:)
1
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дано не го орезилят като всички класически филмчета напоследък