Сей земеделецо, сей шофьоре... канабис в дупките

Зевзекът Росен Марков с поредна, но не последна акция
17 мар 2010 16:13, Екип на Dnes.bg
58

Варненецът Росен Марков, известен с чудатите си протести, измисли нов революционен начин за запълване на дупките по родните пътища.

"Сейте канабис, така след продажбата му ще има пари за асфалтирането им, а и за винетки", призова той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
0
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Подробности...:)
52
2
 
7
 
! Отговори
desi преди 14 години
ooooo DA tva e re6enieto :D
51
2
 
4
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
На всичкото отгоре из цяла ВАрна има коноп в промишлени количества,а особенно в Младост до МЕДИЦИНСКИЯ център на онзи *** Марешки.Там донесоха горска почва за да покрият новите градинки и разни изкопи за кабели,а като се запролети КОНОПА ИЗБУЯ ДО РАЗМЕРА НА ЕЛХИЧКИ.Разбира се не ставаше за нищо,но е факт че града е пълен с ЖУМЕЛЮГ.Това растение си е чист гюрлюк и е трудно веднъж захванало корен и пуснало семе да се отвъди.ДЖОЙНТ СЕ ВЪДИ ТРУДНО,ЗА РАЗЛИКА ОТ КОНОПА.
50
2
 
1
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
съдя за това по другите му опити да се покаже като кампаниен организатор.Висеше пред съда,общината ,градските тоалетни и къде ли не,за да го забележат че протестира.Лошото в случая е ,че го прави тъпичко и несериозно,дори когато се отнася за наистина сериозни неща.КАКВО ОБЩО ИМА ГАНДЖАТА С ДУПКИТЕ ИЗ ГРАДА НИ?Според мен със същият успех можеше да засее и спанак и чер пипер.М/у другото,ако ченгетата се заядат с него за това,могат да му докарат проблеми.
49
10
 
2
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Този пич не е много умничък,съдя
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хихи яко :) Канабис в дупките на мен ми звучи добре :) Пък и ето, парите ще се използват за благородни цели - данъци, винетки, спорт за младежта :)Хахаха добър :)
47
4
 
17
 
! Отговори
smokeman преди 14 години
tvurdo za legalizaciqta
46
11
 
4
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Аз предлагам да сеем тиквички
45
3
 
13
 
! Отговори
фъндък преди 14 години
българи до кога ще търпим тази малоумщина с разбитите пътища? нещастните кметове включително и милата клакьорка фандъкова се подиграват с нас! дупките са огромни, улиците са тотално разбити и унищожени в койтои да е град на българия. по кварталните улички от двадесет години не е чистено или мито. тук таме е позакърпена някоя дупка, но почти веднага тя отново зейва. всички кметове за ***!
44
5
 
16
 
! Отговори
KANABIS4E преди 14 години
LRELRLRLRLRLRLLR LELEELELEL ISKAM DA DA DA DA KANABIS4E ISKAM DA SE ZASADI EKSTRA TAMAN 6E SLIZAM I 6TE SI BERA DOKATO SAM NA PAT DA SI PAFKAM OBA4E ISKAM DA E NEKAV 4UK DA MI PADNE TIKVATA AXAXAX
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за какво да си купуваш винетка? за да си платиш за дупките?!?! това никъде го няма, ама никъде! и после как да им платиш данък кола? никога!!! всички бг шофьори са професионални състезатели за рали дакар, но не го знаят..
42
6
 
3
 
! Отговори
kamyk преди 14 години
Нищо няма да излезе от това с канабиса-поради щото наркоманите ще изровят цели улици за да си набавят безплатна пушалка по добре люти чушки.
41
4
 
9
 
! Отговори
Полиция преди 14 години
Днес.бг престъпници, ааа. Закон за хазарта:Чл. 10. (1) Забранява се прякото рекламиране на хазартни игри чрез средствата за масово осведомяване.
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
браво !!
39
2
 
12
 
! Отговори
CrazyJoe преди 14 години
Незнам ама и по Петрич треа си запълнат тея кратери преди влизане в града с КАНАБИС....две джанти изкривих с макс скорост хем 70км/ч ,точно след завой...*** и оправията на мен кой ще ми поеме разходите дето дадох !!!Нема оправия в тая държава...Главните пътища и особено мостовете са в ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ !!!
38
8
 
1
 
! Отговори
KEFQ se преди 14 години
aaa dilur :D ybiite go
37
4
 
9
 
! Отговори
Фен на Росен Марков преди 14 години
Браво евала на Роската ... просто уникален .. [ ! ] Ето да се кандидатира за кмет с две раце ще гласувам бравоооо г-н Марков няма втори като вас !!!
36
5
 
12
 
! Отговори
Roman преди 14 години
Dobra logika s takiva xora ste se opravim
35
4
 
2
 
! Отговори
до К преди 14 години
*** Тоз хОлиган и КОЗ!Всичко коз си, браво!
34
4
 
15
 
! Отговори
дф преди 14 години
липсват 2 запетаи в заглавието

Спонсорирани публикации